• 161
    bizim icin bir tuhaf gecen transfer sezonudur. yok yok herkesin sikayet ettigi gibi 'nerde kaldi bu transferler? battik. bittik.' demeyecegim. benim tuhafima giden sey disardan gordugum kadariyla alternatifsizlik. dunyada sanki sadece 3-4 futbolcu varmis gibi davraniyoruz. secenekler basina yansimiyor diyecegim ama oyle bir durum da gorunmuyor pek.

    sol kanat icin dunyada sadece ambrabat ve assaidi var sanki. ambrabat 7.5 etmez. hadi hoca cok begendi istedi. eyvallah diyecegim. ama 7.5 milyon euro iddiali rakam. stoch 6 milyon euroya geldi fenere. bu kadar zor olmasa gerek avrupadan 7.5 milyon euroya iyi bir kanat oyuncusu almak. assaidi desen tanimiyorum. onyargili yaklasmak da istemiyorum ama izledigim videolarda dahi aman aman bir olayini gormedim. ki bu videolarda genelde futbolcularin en iyi performanslari goruntulenir. ama ben buna ragmen cok etkilenmedim kendisinden. neyse. anlatmak istedigim bu adamlara karsi oldugum degil de neden bu kadar az alternatif varmis gibi davrandigimiz. sanki odevimizi pek iyi calismamisiz gibi transfer adina.

    sag kanat icin bakiyorsun. yine sadece hamitin ismi geciyor. ikincisi yok bile. forvet desen yine 1-2 oyuncu arasinda sikisip kalmisiz. yildiz sevdasinda falan degilim. ama dunyada 3-5 futbolcu kalmis gibi davranmamiz fena canımı sıkıyor. ortaya atilan paralar da hic az degilken, ekonomik bir sorunumuz yok iken hem de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın