resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 368
    1) kesinlikle cubuklu tosunla girdigi münakasadan dolayi gözümde ne yücelmistir ne alcalmistir. ha o esnada bildir sunun haddini dedim mi? dedim! ama aslansin, canavarsin, emrenin a... s... diye bisey demedim.

    2) bu oyuncu disipline sevk oluyor ve 2 mac ceza aliyor. ne diye aldi anlamadim ben, eger tosuncukla catisti diye verdilerse tosuncuk da almaliydi.

    3) aldigi cezaya ne sevindim ne üzüldüm. göbek atacak halimde yok. sirf onun yerine oynayacak baska bir oyuncunun, kendisini gösterip formayi sabri´den kapmasi icin icimde bir umut dogdu.

    4) öyle kimilerinin dedigi gibi bulunmaz hint kumasi bir oyuncu degildir. siradan dir, özelligi fasvi olmayan bir futbolcudur iste. türkiye´de örnekleri coktur bunlarin.

    5) sirf iyi bir galatasarayli diye savunulmasina, onu elestirenlere muhalafet olunulmasi yanlistir. her zaman dedim, bende cok iyi bir galatasarayliyim, verin o zaman sag kanadi bana. ama mac esnasinda arada bir sigara molama karsi cikmayacak kimse, ne de olsa iyi bir galatasarayli ve iyi tezahurat yaparim.

    6) iyi bir futbolcu degildir. aa pardon bunu baska bir madde de belirtimistik sanirim.

    7) insallah yerine birisi acil zamanda bulunur ve sabri´de kendisine uyacak bir takimi bulurda, profesyonel futbol yasantisini orada sürdürür.

    simdi raat!
App Store'dan indirin Google Play'den alın