• 123
    --- alıntı ---

    rezalet bir organizasyonla "madem öğrencisin çek lan çileni ezik" demiştir sayın kulübümüz bize. ordan ayrıldığımda saat yaklaşık 12:30 ya da 1'di ve henüz 150. kişi falan biletini almak için girebildi içeri.

    şimdi neresinden tutup saydırsa bilemiyorum insan. saat 10 gibi ancak satışa başlamış olunması, kombinelerin 500 gibi* çok düşük bir rakamda satılması, bizi seyrantepe'ye kadar sürüklemeleri, bunların hepsine ayrı ayrı şeyler söylenebilir ama benim en çok isyan ettiğim nokta dün geceden gelip stadın orda sabahlayan adamlar oldu, gelip isim yazdırmışlar falan. öncelik onlara verildi bilet satışı yapılırken yani.

    resmi sitede sabah 9 itibarıyla kombinelerin satışa sunulacağı yazmasına rağmen hangi yetkiye dayanarak ve kim yüzlerce ismi listeleyip onlara öncelik tanıdı, anlayamadım. kulübü bekçiler mi yönetiyor onu da çözemedim.

    keza müşteri hizmetleri arandığında* telefonun ucundaki sayın temsilci böyle bir uygulamanın kesinlikle olmadığını ilk geleninin sırasına göre kombinelerin satışa sunulacağını aktardı. burdan kasıt ilk gelenin önceden rezervasyon yaptırabilme hakkıyla da buna sahip olabildiğini bilseydik şayet bir hafta öncedek gecenin bir körü gider ismimizi yazdırırdık o listeye, zor bir şey değil.

    son olarak da uyanıklık yapıp kendini listeye yazdırmış sayın aynştayn arkadaşlar da "kardeşim numaran yoksa bekleme ya git kalabalık yapma" diyerek listede adı olmayan taraftarlara çemkirmesi pek hoştu. bu da böyle bir tecrübeydi işte, güler misin ağlar mısın tadında. sağolsun galatasarayımız bunu yaşattı.

    bunu onaylayıp, sadece kendi dertlerine düşenlere de gülerek el sallıyorum. bağıra çağıra maçlarını izlesinler lakin mümkünse kendilerine yapılan hiçbir adaletsizliğe de ağlamalasınlar bundan sonra.

    --- alıntı ---

    sabah ne olup bittiğini bilmiyorum fakat gece 2 gibi ayrıldım.

    kombine aşkıyla yanıp tutuşan taraftarımız öğrenci kombinesinin 500 adet satışa çıkacağını bilerek işlerini şansa bırakmamak için bir önceki günden kombine satış yerine gittiler. akşam 8-9 gibi insanlar yavaşça gelmeye başladı. kimse işi şansa bırakmak istemiyordu.
    bu işler parayla değil sırayladır. önce gelen sıraya girer. işin mantığı budur, birinin yönettiği falan yoktur. taraftar kendini yönetmiştir. şöyle ki;

    taraftar toplandı ve liste yapalım gelen herkes adını yazdırsın sırayla gidelim, sonradan gelen kimseyi önümüze geçirmeyelim hakkımızı yedirtmeyelim dediler. liste oluşturuldu ve gelen herkes durumu memnuniyetle karşılayıp adını yazdırdı.

    tam olarak bilmiyorum ama listeyi yönetimden ve emniyetten istemişler madem böyle istiyorsunuz destek verelim diye tahmin ediyorum. listenin kopyları çıkarıldı ve dağıtıldı.

    şimdi sabah 7 de gelen biri vay arkadaş liste yapmışlar kim bunlar nasıl liste yapıyor ben alamıcam bunların yüzünden diyemez. zaten sen alamıyorsan demek ki önünde senden önce gelen 500 kişi var. eğer sen gelip alırsan hak yiyen sen oluyorsun.

    bazılarının işlerine gelmiyor tabi araya kaynak yapıp veya tanıdık sokup alamayınca. ha bir de ortalığı karıştırarak sırayı dağıtmaya çalışıp aralara girmeye çalışan tiplerle bu kişiler aynı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın