• 152
    bir takımı daha ileri götürmek için önce sorunları tespit etmek lazım.

    geçtiğimiz sezon en büyük sorunumuz neydi? kanatlar değil bilemediniz, forvet değil, defans değil.

    en büyük sorun ilk 11'de oynayan oyuncuların eş değer alternatifleri yoktu. eboue afrika kupasına gittiğinde sağ kanadın ve sağ savunmanın nasıl çöktüğü gözlerimizin önünden gitmedi. elmander sakatlanında rakip kaleye gitmekte zorlandık. selçuk inan'ın yokluğunu göremedik ama görseydik şampiyon olamazdık.

    teknik heyet sorunu tespit etmiş ve ilk müdahaleyi bunun üzerine yapıyor. semih ve ujfalusi'nin yedekleri yoktu hemen dany alındı. iyidir kötüdür, yerlidir yabancıdır farketmez. sonuçta alternatif bir isim. kendisini geliştirirse as oyuncu olabilecek potansiyele sahip.

    elmander stil olarak sistemin demirbaşlarından birisi. önceliği gol atmak, asist yapmak değil. önceliği ileride pres yapacak ve rakibi yıpratacak oyuncu olması. umut bulut tam bu özelliklerde oyuncu. trabzon gibi önceliği gol atmak üzere görevlendirilirse saç baş yoldurur ama bizde öyle olmayacak.

    selçuk'un yedeği yok dedik ama terim'in açıklamalarına bakılırsa culio takımda kalacak. joker bir oyuncu olarak selçuk'un görevini yapabilecek seviyede bir oyuncu.

    teknik heyet umarım gelecek yıllardaki yabancı sayısının düşecek olmasını göz önüne alıp burak yılmaz, ömer toprak, sercan saraer, gökhan töre gibi oyuncularla anlaşır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın