resim
Nihat Kahveci
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:44
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 239
    yarın öbür gün galatasaray'dan giden bir adamın benim param vardı vermediniz deyip o parayı istemesi halinde, galatasaray parasini odemezse eger, o kisi de elbette dava açabilir. ben de bu yuzden kizmam.

    bu arada biraz teknik hukuk detayi verelim; dava acmadan once davaci taraf ekseriyetle borcluya ihtarname cekerek borcun odenmesini, aksi takdirde dava acacagini soyler. davanin acilmasi, o borcun odenmedigi anlamindadir. her davada kazanan taraf lehine vekalet ucretine hukmolunur ve dava tarihinden itibaren isleyecek biçimde yasal faiz isletilir. parayi direkt kulupten istememesine takilanlara hatirlatalim, hukuk yargilamalarinda acilan bir davayi ilk savunma verilmeden kabul eden taraf icra ve yargilama masraflarina bulasmadan isin icinden siyrilabilmektedir. yani nihat hakki olani yapmistir. kimse hakki olani yapti diye elestirilmemelidir. yapmasaydi daha guzel olabilir miydi? tabii ki olurdu. daha romantik, daha taraftarca olurdu suphesiz.

    ihtiyaci vardir, yoktur tartismasina girmenin alemi yok. quaresma'nin da paraya ihtiyaci yok ama çatir çatir aliyor parasini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın