• 104
    iki sene öncesine kadar yoktu. veya şöyle düzelteyim 200-300 kişilik bir üniversite öğrencisi ve elit grup karışımı bir azınlıktı.

    sonra cemal nalga olayı oldu, bu olay takım taraftar bütünleşmesine yardımcı oldu. ama asıl faktör oktay mahmudinin takımın başına geçmesi, takıma bir kimlik kazandırması ve "son topa kadar" mücadele eden bir takımın ortaya çıkması oldu. bununla birlikte futbolda yaşanan kötü dönem bir anda basketbola inanılmaz bir ilgil doğmasını sağladı. bu sene alınan cumhurbaşkanlığı kupası, euroleague zaferleri bir anda herkesi basketbol taraftarı yaptı.

    şu anda takım bu seviyedeyse, taraftar bu kadar ilgil gösteriyorsa, yönetim yeni salon yapılmasını bile planlıyorsa, herkesde geleceğe yönelik bir heyecan varsa, bütün bunların temelinde oktay mahmudi vardır. bu gerçek asla ve asla unutulmamalıdır.

    hemen skor taraftarlığına bürünüp oktay mahmudiye sen bu işi bilmiyorsun hoca, nası savunma yapamazsın beşiktaş hücumlarına veya nasıl beşiktaşın savunmasını aşamazsın demek en basit tabirle kendini rezil etmektir. cska'yı yenerken imparator, beşiktaşa elenince senden bir cacık olmaz. bi sizsiniz imparator aslında.

    bu sene şampiyonluk hedeflendi ama beşiktaşa elenildi. rakip kısıtlı olmasına rağmen kaliteli bir kadroya sahip. arroyo, ergec, bonsu gelse direk ilk 5'te başlayacak isimler galatasarayda. başlarından da ergin ataman gibi bir koç var. elenmek bir hayal kırıklığıdır ama hedeften sapmak değildir. daha adil hakemlerle, eksik bölgelerin tamamlanmasıyla önümüzde güzel günler göreceğiz. çünkü salondaki basketbol taraftarımız gerçekten türkiyenin en iyisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın