• 14
    koçumuzun* mutlaka rakibi şaşırtacak bir hamle yaparak başlaması gereken maçtır. ergin ataman'ın mehmet yağmur'u ilk 5'te başlatması gibi bizim de stratejik bir hamleye ihtiyacımız var. koçumuzun mutlaka rakibi analiz ederek bu şekilde bir değişiklik yapması gerekiyor. jamon gordon yerine lakovic'le başlamak, gordon ve tutku'yu aynı anda sahada tutmak, tutku'nun gordon ile yan yana başlaması ya da furkan yerine andric'le başlamak gibi. rakibin savunma düzenini bozacak hamleler yapmalıyız çünkü beşiktaş her hamlemizi ezberlemiş bir şekilde çıkıyor maçlara.

    ama en önemlisi furkan ve andric ikilisini mümkün olabildiğince pick and roll'lerle hep oyunun içinde tutmamız gerekiyor. beşiktaş'ın pota altı bize göre hayli zayıf ve rotasyonları çok dar ama biz bunu bir türlü kullanamıyoruz. oktay mahmuti'nin kafasında neler dönüyor bilmiyorum ama 2 ve 3. maçlarda onların üzerinden oynatmayarak bence büyük hata yaptığını artık anlamalı. en kötü ihtimalle rakibin dar rotasyonlu uzunlarını faul problemine sokabiliriz ki bu da reboundlar konusunda çok büyük bir avantaj verir takımımıza.

    euroleague'i çok zor elde ettik bu kadar kolay geri iade edecek olmayı kabullenemiyorum. hadi aslan parçları. son topa kadar!
App Store'dan indirin Google Play'den alın