• 170
    umutlarımızın boşa çıktığı maçtır. resmen lige veda etmeye de ramak kaldı artık. 7 maç 21 puan almadıkça avrupa bileti de zor. fenere bakma, zor deplasmandan 1 puanla döndü. deplasman fakiri takım altın 1 puan alarak amacına ulaştı, cetvelde üstümüzde kaldı.

    biz böyle oynamamalıydık. endüstriyel futbola karşı ruhla, istekle, inançla oynayan bayrak takımlardan son bir kaç tane kaldı, biri de bizdik. bizim şu anki kadromuz bu kimliği benimsememiş görünüyor. bu tür maçların galibi hep biz olurduk.

    ayakta duracak halimiz yoktu. güçsüzlükten kewell'dan arda'ya kadar kimse aldığı topa vuramadı. oyuncularımızın çoğu armadan ziyade kişisel inançlarının, görüşlerinin ve ihtiyaçlarının peşinde görünüyor.

    bizi kurtaracak tek bir operasyon vardır. sabri ve ümit karan'a artık teşekkür edilmeli. lincoln hakkında ne diyeceğimi bilmiyorum. bu takım; arda, mehmet topal, yaser, alparslan, semih kaya, aykut gibi gençlerin omuzlarında tekrar en yükseklere çıkacaktır. yapılması gereken bu süreci hızlandırmak, bu sezondan başlatmak ve yeni sezon için iskeleti alıştırmaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın