• 5347
    2011 / 2012 sezonu'nun şampiyonudur. kupayı alır almaz o önemli değil benim için. 30 küsür maç aslanlar gibi mücadele ettiler 9 puan farkla da şampiyonluğu aldılar bana göre. he hak ettiğimiz kupayı alır mıyız almaz mıyız onu zaman göstericek. evet çok zora soktuk. nasıl ki 2-0 dan 2-2 yi yakalayan takım kalan süre de daha avantajlı durumdaysa şuan da fenerbahçe avantajlı konuma geçti.*. ama ben hala kupayı da alacağımıza inanıyorum. bu inancımın da sebebi sadecefatih terim'dir. şuan terim değil de mourinho olsun ferguson olsun aynı şeyleri düşünmezdim. ters rüzgara yakalanmış paraşütçü gibiyiz ve bizi kurtarabilicek de tek kişi terim. nasıl ki bir sene zarfında bambaşka bir takım yaratıp bambaşka bir futbol oynatdıysa son iki maçta da bu ters rüzgardan kurtarabilir bizi.

    aslında takımın çok eksiği var. deseler ki bu sene galatasaray'ın iyi futbolunun başarısının mimarı kimdir kimlerdir, bir oranla ?düşünmeden yüzde 50 fatih terimi yapıştırırım. arkasından yüzde 20 selçuk inan yüzde 20 melo, semih, ujfalusi, muslera, elmander, engin, yüzde 10 da geriye kalan futbolcular ve mazemecisinden yöneticisine kadar derim. sene boyunca bir tane maç hatırlamıyorum kanatların çayır çayır top oynadığı, bir tane maç hatırlamıyorum beklerimizin yardırdığı. dünya kadar da maç hatırlıyorum forvetlerin dünyaları kaçırdığı. zaten bir tane bitirici forvetimiz olsaydı fener'e tarihi fark atar geri kalan maçları formaliteden oynardık. özellikle barossporlular çok kızıyor ama doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış, isterse doksan dokuz köyden kovsunlar hep söylüyorum yine söylicem. selçuk, elmander, muslera, semih ujfalusi ve engin* dışında bu kadroda ki hiç bir futbolcu galatasaray forması giyebilicek kapasitede adamlar değil. he sen hala daha diyorsan ki '' ben baros'u galatasaray'dan çok seviyorum , barosum da barosum al karam, kiraz dudaklım, zeytin gözlüm, '' '' seviyosan git konuş hacı'' demekten başka bir şey düşmez bana.

    uzun lafın kısası bu sınırlı kadroya rağmen, bu takıma bu futbolu oynatan, buralara getiren fatih hoca'ya güvendiğim için benim hala inancım var.

    aldığımız şampiyonluğun, hak edilen kupasını, şu hakkın hukukun olmadığı sikik türk futbolundan söke söke alacağız !

    inaniyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın