• 2033
    sanırım dünya üzerindeki en yüzsüz, utanmaz kitledir. dikkat edin taraftardır demiyorum kriteri daha geniş tutuyorum.

    eskilere gitmeyeceğim, sadece bugünkü durumdan bahsedeceğim. beceremedikleri koreografi ile doğal olarak bizler dalga geçtik. sonra ortaya çıktı ki bir fenerbahçe taraftarı ağır yaralanmış. büyük geçmiş olsun, allah acil şifalar versin.

    asıl mevzu şu ki; fener taraftarının yönlendiren 12numara.org gibi dallamalar "adam ağır yaralı bizle dalga geçiyorsunuz" diye küfürler ediyor. ulan gerizekalı; o taraftarı biz mi yaraladık? sen kendi becemediğin işle yaraladın. 2-2'lik galatasaray maçında koreografiyi iptal etmiştin, şimdi niye yapmaya kalktın aptal herif. bir de sanki biz yaraladık diye twit atıyor. ben mi yaraladım salak herif.

    sen fatih terim'i, hasan şaş'ı senin taraftarın yaraladığında ve ertesi maç kadınlarınız kafalarına yara bandı takıp çıktığında "ayıptır, etik, butik" dedin mi? demedin. hatta çok hoşuna gitti. o zaman niye küfür ediyorsun a salakların önde gideni.
    muslera'nın penaltısı için etik-butik degil diyen rıdvan bir şey dedi mi bu konuda.

    haaa, bu kafadakiler sadece 12numara.org degil, bunların çoğu aynı kafada, hep birlikte biliyoruz zaten.

    bir de tespit yapayım. bunlar galatasaray'la değil trabzonspor'la ezeli rakip olacak kadar kalitedeler. beşiktaş'ın rakibi belli zaten bursaspor. birbirinizi yiyin, bize bulaşmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın