• 285
    11 nisan 2012 galatasaray fenerbahçe basketbol maçına giderken yolda arkadaşıma bu maçı alsın, sezon sonuna kadar konuşmayacağım demiştim. o da lakovic'i çok sever ve mevzu ne zaman lakovic'ten açılsa haklı argümanlarla üzerine oynarım. ''basketbolun debatik curri'si'' derim, ''kewell gitti, siz de gideceksiniz'' derim..maç önü lakovic anons edildiğinde yuhlarım. kızar bana..

    11 nisan 2012 galatasaray fenerbahçe basketbol maçında lakovic belki de ilk defa oynaması gerektiği gibi oynadı. şimdiye değin bu tip hedef maçların hepsinde kayıptı. hedef maç, fasulye maç diye de ayırmamak lazım aslında. bu sezon genel itibariyle hayal kırıklığıydı lakovic.

    ta ki bugüne kadar. bugün bence ilk kez olması gerektiği gibi oynadı. daha önceki maçlar da gordon kendisi gibi oynarken, kendisi evren büker gibi oynuyordu. bugün maçı alan isimlerin en başındaydı. kendisine şükranlarımı sunuyorum. sezon sonuna kadar da ne burda, ne de başka bir yerde kendisi aleyhinde konuşmayacağım. seneye kalırsa, performansına göre * kaldığımız yerden devam ederiz.

    daha önceki dilenişlerinizin hepsi yersizdi. bugün istediğiniz kadar dilenebilirsiniz. hatta ilk dilenen ben olayım;

    hvala keskin nişancı :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın