• 201
    unlulere nazaketten "hos geldiniz" diyen herkesi koyun, unluleri caylak olmadan direkt yazar yapan modlari da uyanik olarak tanimlamis yazar. ayrica unlulerin de yazar olmasinin modlar tarafindan "daha cok tik" olarak avantaja dönusturuldugunu savunmakta.

    herhalde kendisi bu sözlugun sahibi ya da modu olsa sözlugun disariyla iliskisini keser bildigin terör estirirdi sözlukte. "noktayi yanlis mi koydun? bittin olm sen!" "hmm adam oturmus 20 paragraf emek vermis yazi yazmis ama baglac olan de ayri yazilmamis ucur gitsin." nasil olsa emegi,icerigi, espirisi, bir seyler yapma cabasi önemli degil.

    "eskiden buralar dutluktu ne guzeldi" mantigi ile ne kadar bir sosyal platform isletilir bilemiyorum ancak, gelen veya gelecek herkese edebiyat uzmani elinde dilbilgisi kitabiyla gezen tipler muamelesi yanlistir. adam ilkokul mezunudur senden daha cok paylasacak seyi vardir ama yazisi sana süslü gelmiyor diye adamin kellesini ucuramazsin??? bilerek trolluk yapip sözlugun midesini bulandirmaktansa, kisitli bilgileri ile sözluge o masum dusuncelerini yazan yazarlar her zaman bastacidir. senden daha iyi galatasaraylilar demiyorum, senden daha masum galatasaraylilardir. yurdisinda buyumustur, turk kulturu'nden uzak kalmistir ama kalbinin bir parcasi burada galatasaray icin atar. senden daha masum galatasaraylidir...

    yazarlarin yillarca televizyonda gördugu, kimisine hayranlik duydugu unlulere, dilbilgisinin ve galatasarayliligin sorgulandigi caylaklik muamelesi yapmak nerden cikiyor? adamlarla ayni ortamda yaziyorsun, bunu sözlugun basarisi olarak görecegine nedir bu hirs? eminim ki modlar, o sirada bekleyen caylaklarin da yazar olma sartlarindan emin olsa, hicbirini bekletmezdi. kaldi ki aramiza katilan unluler de yillarca televizyonlarda, yarismalarda,konferanslarda sunuculuk yapmis kisiler.

    unutmayalim; unlusu, unsuzu, modlari, dilbilgisi takintilisi, de'leri ayri yazmayani, ilkokul mezunu, doktora yapmisi, trolluk uzmani, dostlar, renktaslar ve galatasaray asigi bireyler olarak, "ortak paydamiz galatasaray" oldugu icin buradayiz... galatasarayli olmanin, yurekte galatasaray sevdasini tasimaktan ibaret olmadigina dair suphelerin mi var?

    (bkz: #923218)
App Store'dan indirin Google Play'den alın