• 5176
    --- alıntı ---

    futbolcularımızdan anlamlı ziyaret

    profesyonel futbol a takımı oyuncularımızdan necati ateş, gökhan zan ve sercan yıldırım kanser haftası’nda medical park göztepe hastane kompleksi kanser hastanesi’nde hastaları ziyaret etti

    günümüzün en önemli halk sağlığı problemlerinden kansere dikkat çekmek için her yıl 1- 7 nisan tarihleri arasında kutlanan kanser haftası’nda galatasaray profesyonel futbol a takımı oyuncuları, hastaları yalnız bırakmadı. oyuncularımız necati ateş, gökhan zan ve sercan yıldırım, kanser haftası’nda medical park göztepe hastane kompleksi kanser hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek moral verdi.

    tedavi gören hastalara yakın ilgi gösteren ve yanlarında getirdikleri formalarla çiçekleri veren futbolcular, hastalarla hatıra fotoğrafı da çektirdi. yıldız oyuncular, kanser hastalarına destek olmak amacıyla yaptıkları bu ziyarette, hastaların en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını dilediler.

    necati ateş, gökhan zan ve sercan yıldırım, fanatik galatasaraylı kemik iliği hastası 15 yaşındaki emine duman’ı da ziyaret etti. her gün galatasaray marşı ile uyanan, hasta olmadan önce galatasaray’ın hiçbir maçını kaçırmayan emine duman karşısında galatasaraylı oyuncuları görünce çok sevindi. emine duman bu ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyerek: “galatasaray judo takımı’nda oynuyordum. en büyük hayalim de galatasaraylı oyuncularla tanışmaktı. necati ateş, gökhan zan ve sercan yıldırım’a bugün beni ziyaret ettikleri için çok teşekkür ediyorum” dedi. necati ateş, gökhan zan ve sercan yıldırım, emine duman’ı da tedavisi bittikten sonra galatasaray maçına davet etti.

    kanser hastalığında moralin çok önemli olduğunu belirten necati ateş, “bu hastalıkta moralli olmanın ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. takım arkadaşlarım ve ben burada tedavi gören hastaları biraz olsun mutlu edebildiysek, ne mutlu bize” dedi. galatasaray’ın değerli oyuncularından gökhan zan ve sercan yıldırım da kanserle mücadelede erken teşhisin önemine vurgu yaparak kanser tedavisi gören hastalarla birarada olmaktan son derece mutlu olduklarını belirttiler. medical park göztepe hastane kompleksi kanser hastanesi medikal onkoloji uzmanı doç. dr. andaç argon ise kanserle mücadelede erken teşhis ve tedavi kadar hastaların morallerinin yüksek tutulmasının da son derece önemli olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: “bugün necati ateş, gökhan zan ve sercan yıldırım hastalarımızı ziyaret ederek onlara büyük bir destek verdi, oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum.”

    --- alıntı ---

    http://www.galatasaray.org/kulup/haber/13076.php
App Store'dan indirin Google Play'den alın