• 7
    doğru projelendirilmesi halinde, normal şartlar altında 40.000 rakamının üzerine çıkması gerekendir. hatta ve hatta, sezon başında tüm koltukları kombine olarak satarak, kapalı gişe oynamak bile hedeflenebilir.

    tabi, bizim özde değil sözde profesyonellik ilkesini benimsemiş yönetim anlayışımız sayesinde, yiyeceğimiz halt 15-20 bin civarı kombine satıp, 25-30 bin kişiye top oynamak olur neticesinde de, işte hani millet yapıyor da, bizde niye yok, anne bana neden almıyorsun özentisi bizimkisi.

    biraz bu işlere mesai harcayıp, kafa yoracak birileri olsa olmayacak iş değil ama nkantarelliden bir tane var maalesef. sadece burada olması nedeniyle yalakalık olsun diye söylemiyorum bunu, hedef kitlesi ile doğrudan iletişim halinde olan kaç tane stadyum yöneticisine denk geldik bugüne kadar? taraftar diye ne idüğü, nereden beslendiği belirsiz adamlar haricinde, kimse ile iki kelime konuşmamış, bir satır yazışmamış, ama onun yerine, yerli yersiz fenerbahçe'ye ya da aziz yıldırım'a laf sokuşturmakla, profesyonel yönetici olunduğuna inananların elinde ne yazık ki bazı işler. ayar falan verilecekse, başkanımız da hocamız da sağolsunlar, gerekeni fazlasıyla yapıyorlar zaten, diğer arkadaşlara düşen biraz daha titrlerinin içini dolduracak somut işlerle uğraşmak gibime geliyor.

    en az 10 tanesi üst düzeyde olmak üzere, (3 şampiyonlar ligi, 3 normal sezon derbisi, 3 de süper final, + avrupa'da gittiğin yere kadarki maçlar) toplamda 25-30 maçlık bir toplamdan söz ediyoruz. senede yaklaşık 25 defa yapılacak, dolması boşalması taş çatlasa 7-8 saat arasında tamamlanacak bir işten ibaret bütün mesele. 365 gün 24 saat hiç durmadan çalışan bir çok sektör/iş kolu var. yıllık bazda toplam süresi neredeyse sembolik olarak kabul edilebilecek bir işte bu kadar aksamamız, kim ne anlatırsa anlatsın, kabul edilebilir değil malesef.

    ayrıca, bu saatten daha kombine biletlerle ilgili bilgi çıkacağını sanmam pek. temmuz beklenir genelde bu işler için, millet telef olsun sıralarda allahın sıcağında diye. satınalma sürecini sağ salim atlatanları, level 2'de teslimat kargaşası bekler, ilk resmi maça bir kaç gün kalaya kadar beklenir ki izdiham olsun, alabilen kıymetini bilsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın