• 5151
    her berabere kaldığı ve ya da mağlup olduğu maçtan sonra, özellikle de bazı sözlük yazarları tarafından acımasızca eleştirildiğini görünce çok üzüldüğüm canım takımım.

    benim eşim maalesef fenerbahçeli, yapacak bir şey yok ama her galatasaray maçını benimle izler. "galatasaray'a olan sevgine hayranım" der "seni onları izlerken çok kıskanırım" der ve izler. ve o bile bugün 25 mart 2012 galatasaray trabzonspor maçını izlerken dedi ki, bir fenerli olarak, "brohom, sizin takım bugün kötü oynuyor ama ne olursa olsun hep ölümüne oynuyor"

    bunu bir fenerli görebiliyorsa, neden bizim bazı taraftarlarımız görmez ya da göremez? bu takım hep kazanamaz ki. hep iyi oynayamaz ki. çok değil daha 1 sene önce ne haldeydik? ne çabuk unutuyoruz bazı şeyleri? biz ne zamandır iyi gün dostu olduk? bu kadroyla gösterebileceği en mükemmel performansı göstermiştir galatasaray futbol takımı. fatih hoca'nın istediği adamların yarısı alınmış, diğer yarısı alınmamıştır. ve bu takım 3 hafta evvelden normal lig şampiyonluğunu kazanmıştır. uzun yıllardır hangi takımı hatırlıyorsunuz (bırakın 3 haftayı) 2 hafta evvelden evvelden şampiyonluğu garantileyen? yazıktır.

    bu takımın hakkettiği tek şey alkıştır. x kötü oynar, y kötü oynayabilir. ama bu takıma bütün olarak yapılması gereken tek şey destek vermektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın