resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 6831
    galatasaray taraftarı eskiden böyle değildi. ya da böyleydi de tribün dışında etkileşim bu kadar çok fazla olmadığı için biz bilmiyorduk.

    arda turan galatasaray'dan ayrılalı nerdeyse 6-7 ay oldu. arda turan sadece bir futbolcu değil; güzel bir projeydi galatasaray için. olmadı. sebepler, arda'nın kişiliği vs. birçok etken engel oldu buna. bizim, yönetimin ve de arda turan'ın hataları oldu bu konuda. neyse şimdi konu bu değil.

    ama giden bu arda turan nasıl bir kuyruk acısı bıraktıysa galatasaray taraftarının bir kısmında, günde on kereden az adını anmadan edemiyorlar. ya arkadaş tamam arda turan pis, kaka, kötü. ama bitti gitti. adam a diyor; hakkında onlarca entry giriliyor, b diyoruz entry sayısı yüzü buluyor. kendi galatasaraylılığına laf söylemeye yeltenildiğinde ortalığı velveleye verenler kolaylıkla dilediklerini galatasaray'dan aforoz edip başkalarına yakıştırabiliyor.

    nasıl bir kuyruk acısıymış bu arkadaş. arda'da ne kadar kuyruk acısı varsa, aynı acı fazlasıyla galatasaray taraftarında da var.

    bitti gitti lan! unutun...
App Store'dan indirin Google Play'den alın