• 109
    bu şike süreci açık şekilde göstermiştir ki, kimse türkiye’de futbol’u önemsemiyor.

    bu şike süreci avrupa’nın x bir ülkesinde olsaydı olacakları yazayım.
    öncelikle bir avrupa ülkesinde şike süreci böyle yönetilseydi, tüm takım taraftarları birleşir toplu bir duruş sergilerdi. bu toplu bir yürüyüş olur, toplu bir boykot olur, statlarda toplu bir protesto olur.
    adamlar bizim verdiğimiz paralarla, stat gelirleri olsun, dekoder gelirleri olsun, ürün gelirleri olsun, kart gelirleri olsun, bu paralarla istedikleri gibi at koştursun, sonra da çıkıp böyle bir şerefsizlik yapsın. biz olmazsak bunlar bi bok olamazlar. hiç birşey yapamazlar.
    toplu bir eylem yapsaydık bugüne kadar herşey çözülmüş olurdu.
    biz galatasaray taraftarları olarak 1 kere sadece 1 kere protesto eyleminde bulunduk. o da sadece 10 dk beyaz mendil salladık.
    şimdi kalkıp bu adamların şerefsizliklerini eleştirmemiz, boş muhabbetten öteye gitmez.
    sen maça gitme, ürün alma, maç izleme yani futbola bir katkın olmasın bak bakalım bir günde nasıl cezalar kesiliyor. biz asıl toplum olarak sınıfta kaldık.
    bu devran böyle gelmiş böyle gider artık. şu güzelim ortamı değerlinderemedik.
    sonra çıkıp burda demiröreni felan eleştiriyoruz. taraftar olmazsa bunlar bakkal yönetemezler. gelir olmayınca, rant olmayınca ne yıldırım demirören olur, nede dansöz gibi her hafta taraf değiştiren nedim türkmen olur, nede bir gözü toprağa bakan ilhan cavcav olur.
    suç bizde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın