resim
Bülent Tulun
Görev:-
Takım:-
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 299
    kendisi hem galatasaray lisesi mezunu, hem galatasaray kongre üyesi vs. filan. zaman zaman da yöneticilik yapıyor. ancak yönetici olduğu dönemde ki bu dönemler kulübün maddi olarak en zor durumda olduğu dönemlere denk geliyor, bu durumda bile kulüpten maaş alan hatta kendisi görevinden ayrılırken bile tazminat alabilecek kadar da iyi (!) bir galatasaraylı imiş. az önce telegol'de adnan polat'ın söylediklerinden bunu da öğrenmiş olduk. bu kulübün paraları da böyle harcanıyor(muş).

    şimdi aklıma geldi, sanırım kendisi şu an yine kulüpte bir şeyler yapmakta ama tam bilmiyorum. eğer öyle ise; ne görev yapmakta, yapıyorsa kulübe ne gibi bir faydası var, maaş alıyor mu, alıyorsa ne kadar ve galatasaray spor kulübünden maaş almayı içine nasıl sindiriyor, çok merak ediyorum cidden. galatasaray lisesi mezunu, vay be.

    ben bir taraftarım, galatasaray lisesi mezunu olmadığım için belki bunlar gibi adamların gözünde bildiğin havayım ama bunlar hala; küçük olsun bizim olsun, liseden mezun değilsen sen galatasaray'da söz sahibi olamazsın vs. kafasındaki liseciler. galatasaray kongre üyesi fenerbahçeliler yetmezmiş gibi bir de bu liseci kafası yüzünden ben kafayı yiyorum.

    çekilin arkadaş artık şu kulübün önünden, bi'uzak durun, açın artık şu kulübün önünü. galatasaray sizleri fersah fersah aştı ama hala acayip bir dünyada yaşıyorsunuz, çünkü elinizde bir tüzük var ki tek o kaldı; bakmıyorsunuz, değişsin, gelişsin istemiyorsunuz, yapışmış bırakmıyorsunuz. el freni çekik araba gider ama zor gider, ta ki balatayı sıyırana kadar. galatasaray'da iyi kötü gidiyor çok şükür ama bu balatalar sıyrıla sıyrıla eriyince ki erimeye de mecbur durumda, işte gün o gündür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın