• 2122
    şu sıralar yeni bir mensup edinen taraftar topluluğu.

    eşimin halasının 8 yaşındaki oğlu babasından dolayı fenerbahçe'liydi. böyle sevimli, yakışıklı, gözlerinden zeka fışkıran bir çocuğun fenerbahçe'li olması beni derinden üzüyordu. her fırsatta kendisine galatasaray'dan bahsediyordum. "şampiyon cimbom", "sana galatasaraylılık yakışır" falan diyordum. hiç bir şekilde duygu sömürüsü, fenerbahçe'yi kötülemek, hediyelerle kandırmak gibi bir baskı yapmadım. sadece galatasaray'dan bahsettim.

    kısa bir süre sonra "hangi takımlısın" diye sorunca "galatasaraylıyım" demeye başladı. bu cevap beni çok mutlu ediyordu ama tam olarak emin olamıyordum galatasaray'lı olduğundan. beni sevdiği için, kırmak istemediği için böyle diyor olabilirdi. geçenlerde eşime dedim "bu aralar fatih'le görüşürsen, laf arasında hangi takımlısın diye sor bakalım ne diyecek". dün halasını aramış eşim, fatih açmış telefonu. naber, nasılsın dedikten sonra "hangi takımlısın diye" sormuş. fatih coşkuyla "galatasaray'lıyım" diye cevap vermiş. daha sonra halasını alınca telefonu ondan da öğrenmiş ki fatih artık fenerbahçe çoraplarını bile giymiyormuş.

    yani artık tam bir galatasaray'lı kendisi. bunu öğrenince çok mutlu oldum. bu kadar kısa sürede, galatasaray'a bu kadar gönülden bağlanacağını tahmin etmemiştim. şimdi ilk fırsatta enişteyle papaz olmayı göze alıp kendisine galatasaray ürünleri alıcam.* ikinci aşama da maça götürmeyi düşünüyorum. son aşamada enişteyi de galatasaray'lı yapmaya niyetim var ama dur bakalım(u: (:)

    bu benim doğru yolu gösterdiğim ilk çocuk değil, son da olmayacak. zaten ben doğru yolu gösterince zeki çocuklar hangi yoldan gideceğini biliyor. ha bu arada babam da çocuk doktoru olduğu için onun da galatasaray'lı yaptığı çocukların haddi hesabı yok.(u: (:)

    beşiktaşlı bir ailede büyüyen babamı galatasaray'lı yapan kuzeni mehmet abi'ye ben bile bunca sene sonra yatıp kalkıp dua ediyorsam, galatasaray'lı yaptığım bu çocukların ileride bana duacı olacaklarını bilmek ayrı bir mutluluk veriyor bana. umarım hep güzelliklerini yaşarlar bu tercihlerinin, iyi günde, kötü günde, üzüntüde, sevinçte hep "iyi ki galatasaray'lıyım" derler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın