resim
Bülent Tulun
Görev:-
Takım:-
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 296
    1 mart 2012 ultraslan bildirisi ile galatasaray ile ilişkisi kesilmesi istenen özel danışman.

    biraz geçmişe gidelim. adnan sezgin geçmiş yıllarda istenmeyen adamdı. ancak o dönem başkanı adnan polat ona sahip çıktı. taraftar ise işin sonunda haklı çıktı.

    bülent tulun'un adnan polat hakkında yazdığı mektup adnan polat'ın güveni kötüye kullanma suçundan yargılanmasının delillerinden biri oldu.

    şu anda taraftarın istemediği adam bülent tulun. sahip çıkan ise ünal aysal. sonunda haklı çıkacak olan gene taraftar olacaktır.

    1 mart 2012 ultraslan bildirisi içerik itibariyle doğrudur. umuma açıklanması da düşünce özgürlüğüdür. ancak sonunda bulunan rica ifadesi tulun'a koz vermiştir. yani tulun bu bildiriyle gitmeyecektir.

    gelelim özel danışman konusuna. başkan tulun benim özel danışmanım kimse karışamaz demekte. ancak bu danışmanın maliyetini kim ödemekte? bilmiyoruz. bunun maliyeti taraftarın ödediği kulüp gelirlerinden ödenmemelidir.

    en önemli konu ise 3 ay sonra 2 belirsiz konu. başkan şike soruşturmasında avrupa yasağı gelirse istifa ederim dedi. demirören başkanlığındaki tff ise 2 yıl avrupa'ya gitmesek bir şey olmaz tadında yönetim anlayışıyla ilerlemekte yani başkan haziran ayında kuralar öncesi olası bir avrupa yasağında istifa edebilir.

    ikinci en önemli konu fatih hoca ile yönetim anlaşması. fatih hoca gelecek 10 yıllardan bahsetmekte alt yapı, gençler demekte ilk 11'e 2 genç adamı monte etti. ancak sözleşmesi mayıs 2012'de bitmekte. başkan istifa ederse ne olur? veya başkan istifa etmeyip yönetim içinde melo çok pahalı, x şöyle y böyle diyen bir grup var. bülent tulun ise gerets gizli gündemi ile beklemekte.

    galatasaray camiası zor bir camia başkan kaybedilmemeli ve fatih hoca ile açık süre ve bedelli sözleşme yapılmalı. güzli gündemler yok edilmeli. bülent tulun özel danışmanlık ücretini kulüpten alıyorsa buna son verilmeli mesaisini sürekli kulüpte geçirmemeli danışmanlığını kendi ofisinden yapmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın