• 2063
    amacım doğrucu davutluk yapma uğruna tepki çekmek değil, hele hele şu güzel günlerin üzerine tuz biber ekmek hiç değil, sadece hissiyatımı ve düşüncelerimi tarafsız bir biçimde aktaracağım... ayrıca yine en baştan belirtmek isterim ki sözlerim veya düşüncelerim hüküm niteliği taşımamakla birlikte medeni münazaralar dahilinde değişmeye her zaman açıktır.

    şimdi; özellikle adnan polat ve adnan sezgin gibi iki karanlık karakterin uzun yıllar kulüpte yüksek kademelerde hizmet etmiş olmasından dolayı futbol etiğine aykırı konularda %100 temiz olduğumuzdan emin olamıyorum. ortada dönen bir sürü iddia ve ibra edilmemiş olma durumu var, gizlenen bir şeyler mi var merak ediyorum.

    her ne kadar güvenilmez, başarısız ve karanlık olsalar da bu şahısların görev süreleri boyunca futbol etiğine aykırı hiçbir kusurlu hareket yapmamış olmalarından tümüyle emin olmak için daha fazla bilgiye veya açıklamaya ihtiyaç duyduğumu düşünüyorum.

    bu gibi iddiaları okumak beni gerçekten üzüyor ve geriyor;

    http://www.ntvmsnbc.com/id/25325873/

    işin acı tarafı, ben bu adamlara "yok öyle bir şey, kesinlikle yapmamıştır!" diyebilecek kadar kefil değilim, emin olamıyorum. en tepede idiler çünkü yönetim tamamen onların elindeydi. camiaya ve kültürümüze her zaman güvenim, bağlılığım ve sevgim sonsuzdur ama işin içine şahıslar girince münferit olmak kaydıyla bazı ihtimaller ortaya çıkıyor, haliyle şahısların yaptığı da kulübe mal oluyor.

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın