• 1841
    sözlük, bir süreden beri yeni uçak yapacağım yere çocukken yaptığım fakat işçilik açısından pek de kaliteli olmayan uçakları revize ediyorum. elimde çeşit çeşit çıkartma ve bir sürü boya var. çok detay, çok ilginç hava kuvvetlerinin uçaklarına sahip oldum bu sayede. mesela ne bileyim polonya, yugoslavya, romanya veya çekoslovakya uçaklarına sahip olmak çok daha sıra dışı ve hoş bence.

    fakat zamanında bok varmış gibi 8 tane amerikan uçağı(u: b-17 flying fortress, b-26 marauder, curtiss helldiver, a-1 skyraider, p-51 mustang, p-47 thunderbolt, f-4 phantom ii ve f-5 freedom fighter) almışım ve bok gibi yapmışım. hadi fantomu hala severim ki zaten aralarında işçiliği en iyi olanı, ama diğerlerini ne tekrardan yapasım var, ne de gözden çıkarabilirim, ama berbat bir şekilde bana vitrinden el sallamaları da acayip zoruma gidiyor. harbiden çok çirkinler lan. bir de bombardıman uçakları yani kocaman kocaman şeyler, ufak olsalar belki daha kolay olurdu. niye almışım lan çok mu özenmişim zamanında bilemiyorum ama bu çok fazla bir rakam. huzursuzum. diğer 34 uçak işçilik ve tarihi detay bakımından çok iyi çünkü.

    ek olarak bir tane daha kazulet gibi bir çirkin uçak* var ama o hayatımda ilk yaptığım olan, yani anıt değeri var. hadi onu sırf bu farkından ve anısından dolayı azat ettim diyelim ama ötekiler kabir azabı oldu bana resmen.

    iyi bir fikir ver bana sözlük...
App Store'dan indirin Google Play'den alın