resim
Yıldırım Demirören
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 577
    ülke olarak avrupa kupalarından men edilmeyi nasıl içine sindirdiğine anlam veremediğim tff başkan adayıdır. başkanı olduğu beşiktaş kulübünden hiç mi rahatsız olan yok? sanmıyorum ki beşiktaş camiası bunu göze alabilsin.

    yayın gelirlerinden sonra en büyük gelir kapısı avrupa kupaları olmasına rağmen türk futbolunu tehlikeye atmak hangi akıla hizmettir kabul edilebilir gibi değil. umarım çevresinde bunları izah eden birileri vardır. çünkü bu adama izah edecek birileri olmazsa kendi kafasına göre bir yönetim getirecek.

    kaos ortamında hiç bir yol haritası çizmeden, çözümler üretmeden ve kamuoyuna bildirmeden 14-15 takımın desteğini almış olması, ortadaki küçük hesapların ne denli acımasız olduğunu ortaya koymaktadır.

    neler yapacağı merak konusudur. elbette bu adam tek başına karar almayacak, alamaz. eğer bu sezon küme düşme olmayacaksa play-off'u da kaldırsınlar bakalım. play-off'u kaldırsınlar da sevinmeye başlayalım. öyle başa böyle tarak. maç takviminin daralmış olması da sikimizde değil.

    he isterse düşürmesinler, leke olarak kalacaktır üzerlerinde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın