• 20
    yüzbaşım işlem tamam.
    görev verildi;geçen yıl kaybedilen emanet, verilen yıldız geri alınacak. avrupa'da daha büyük takımlarla kahramanca çarpışılacak, galatasaray efsanesi dilden dile dolaşmaya devam edilecekti.
    anlaşıldı komutanım; ve savaş başladı. kora kor burun buruna. bir cenapta yıllardır şampiyonluğa aç beşiktaş, bir cenapta uzun yıllardır şampiyon olamamış, galatasaray'a yetişmeye çabalayan, rezil, ezik ağzından salyalar akan kudurmuş fenerbahçe. içeride daha da beteri, komutana korkak, bezirgan çingene diye, takıma ömür biçen, yenilmesini beter olmasını bekleyen fularlı, monşer, entel medyayı kontrol eden tetikçiler, stada girmesi yasak olanlar.
    ahval ve şerait böyleydi komutanım. ama inananlar, terketmeyenler ve asla terketmeyecek olanlar hep tribünlerdeydi. ligte 34 haftanın 30 unu önde götürerek bitirdik işi. şampiyonlar liginde italyan'ların ünlü mağrur roma'sını, lazio'sunu eledik. çeyrek finalden ofsay golle döndük barca'ya kan kusturduk sami yen'de. efsane ümit burnun'dan sibirya bozkırlarına yayıldı.
    yüzbaşım takım 8 şehit(hagi,popescu,taffarel,jardel,okan,emre,ümit,hakanünsal) 1 hain(fatih akyel) 3 gazi(sergen,b.akın,m.sözkesen) ve kalan sağlarla ve de her hafta desibel desibel gırtlaklarını parçalayan taraftarıyla emaneti ali sami yen'e geri getirdi.
    bir nişandı, göğsüme takacağım, mehtaplı gecelerde yüzümü onurla gururla göğe çevirdiğimde, kırmızı hareli sarı yıldızı seyredeceğim. ve ömrüm ne kadar vefa ederse seni seveceğim. benden sonrakilere miras bırakacağım.
    avrupa göklerine bir takım yıldızı bırakmıştık. sarı kırmızılı uefa-süper kupa şampiyonu namlı takım yıldızını. şimdi de yanlarına yenilerini gönderiyoruz. sonsuza dek parlayadursunlar. hasan yıldızı, bülent yıldızı, arif yıldızı, mondragon yıldızı, perez, viktoria,florkin yıldızı, vedat yıldızı, ayhan yıldızı, ümit karan yıldızı...lucescu yıldızı
    yüzbaşım vukuatsız görevi tamamladık. hazroldayım, esas duruştayım, sarhoşum, yıldızların altındayım.

    not; bu yazı maçtan hemen sonra yazılmıştır, sözlük henüz ana rahminde bile değilken.
App Store'dan indirin Google Play'den alın