resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 1268
    bu adamın her özelliği bir yana top adamın eline resmen yapışıyor. uzaktan köşeye doğru füze gibi bir şut geliyor. ben tam inşallah çıkarır derken adam sanki kendisine antrenman topu atılmışçasına rahatlıkla uzanıp pat diye tutuyor topu. bunda yetenekleri ve özgüveninin yanı sıra iyi yer tutmasının da önemi büyük.

    hiçbir topu sektirmiyor, sezon başında yediği 1 2 golden beri tek bir hata yapmadı. biz yeni mondragon'u arıyorduk ama bence kendisi mondragon'dan daha iyi kalecidir, yaşını düşünecek olursak taffarel'i de geçecek kapasitede. adam dünyanın en iyilerinden biri olma potansiyeli taşıyor. taraftar olarak kendisine sahip çıkıp kulübü benimsemesini ve burayı evi gibi görmesini sağlamalıyız. zira böyle devam ederse kendisini başka türlü uzun süre elimizde tutmamız zor gözükmekte.

    unutmadan şunu söylemekte de yarar var, kendisi bizim için ne kadar büyük bir şanssa şu an taffarel'le çalışıyor olması da kendisi için o kadar büyük şanstır. bana göre mondragon en iyi performansını geldiği sezon eser özaltındere ile ve 2004-05 sezonunda taffarel ile çalışırken sergilemişti. muslera'nın da takıma bu kadar çabuk uyum sağlamasının ve kendini bu kadar kısa sürede özellikle de performansıyla kabul ettirmesinin en önemli sebebinin taffarel'le çalışması olduğuna inanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın