resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 3450
    1 şubat 2012 galatasaray antalyaspor maçında kaybettiğimiz 2 puanın 1 numaralı suçlusudur ancak genede bize kattıklarını hasır altı edemeyiz. bu adam aşırı sinirli biliyoruz sonuçta ve geldiği gündne beri her pozisyonda hakeme itiraz etme potansiyeline sahip bir oyuncu. evet tasvip etmiyorum ancak o kadar itiraz etmek her ne olursa olsun kolay değil. hırsı olmayan bir oyuncu 5 saniyede ordan ayrılabilir ancak şu da bir gerçek ki aşırı hırslı bir oyuncu dakikalarca ordan ayrılmaz. aynı maçta sabri sarıoğlu penaltıyı vermediği için geri dönmek yerine dakikalarca hakeme itiraz etmedi mi. bende o an stadyumda 'boşver geri dön' diye kızdım ancak şimdi şimdi anlıyorum.

    bir takımı kendi tuttuğun takım gibi düşünmek, öyle hissetmek kolay değil. sabri bizim için daha da ötesi belkide ve o itiraz ederken bu kadar ön planda olmuyor. evet baros'ta itirazı fazla abartıyor ancak o an hissettikleri bence bizim kaçan penaltıda ya da son saniye de kaçan turnikede hissettiklerimizde aynı. aşırı heyecanlı bir taraftarımdır ve o an en az baros kadar kudurdum tribünde ve kendimi baros'un yerine koyunca hak veriyorum o kadar itiraz etmesine.

    ama şu var ki aşırı itirazın cezası sarı kart. ancak baros aşırı itiraz kavramını da geçiyor bazen. işte bu durumlarda bende kızıyorum ona deli gibi. özellikle hakeme küfür etmek, parmağını çenesine dayamak falan. aşırı yanlış hareketler bunlar. bu hareketler sonucunda biz cidden 2 puan bıraktık. çünkü baros'un oyunda olduğu dakikalarda galatasaray yarı sahası bembeyazken, antalyaspor yarı sahası yemyeşildi hiç dikkat ettiniz mi bilmiyorum. ve abluka almaktan öteye geçmiştik rakip kaleyi olmadı o yüzden.

    son olarakta şu var. yedek kulübesinde baros'un hareketlendiğini görür görmez 'milan baros milan baros oley oley oley' diye bağıranlar şimdi onu sokakta görse öldürecekmiş gibi konuşuyor. yapmayın, etmeyin ağalar... o kadar da değil cidden.

    he bir de

    (bkz: gheorghe hagi)
    (bkz: erol ersoy) * *
App Store'dan indirin Google Play'den alın