resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 3435
    --- alıntı ---
    takımı yarı yolda bırakıyor'

    'güvenilmez oyuncu'

    'işine saygısı yok'

    'doğru düzgün oynamıyor'

    'takıma zarar veriyor'

    'kredisi tükendi'

    'arkadaşlarının emeğine saygısı yok'

    şu herife önüne gelen saydırıyor. belli ki, sezon sonu gönderilecek. taraftar şaha kalkmış, antalyaspor beraberliğinin faturasını baros'a çıkartmıştır. bundan sonra ne yapsa kâr etmez. sağlam mimlendi çünkü.

    kim gibi?

    abdul kader keita gibi.

    kim gibi?

    cassio de souza soares lincoln gibi.

    bu adamların arkasından tef çalındı, gönderilirken. sonra millet, her transfer döneminde gelmeleri için bir dönüp vermedikleri kaldı.

    elalemin topçusu kırmızı gördü mü, "abi adam çok hırslı, yenilgiye tahammülü yok" diye allar, pullarlar, bizimkisi yaptı mı, "takıma zarar veriyor" diye gidişini hızlandırmak için ellerinden geleni yaparlar.

    son senelerin modası bu. eli yüzü düzgün, sahada top oynayan, sonuç değiştiren adamları medya gazıyla linç etmek.

    gitsin, gitsin baros da gitsin, sonra devre arasında ağlama duvarına çevirirsiniz forumları, sözlükleri, "baros gelsin" diye inletirsiniz.

    sakat geyiği var bir de. herif ayda sakatlandı zaten değil mi? bunlar at amına koyayım zaten, sakatlandı mı, sık ayağına vur gitsin.

    galatasaray taraftarı gün geçtikçe daha salak bir hal alıyor. ne söylediklerini bilmez haldeler. önce biri gitsin diye arkasından davul zurna çalınıyor, gelmesi için zurnayı götüne sokacak hale geliyor.

    gönderin yavrum, gönderin. baros'u da gönderin. zaten baros'u gönderdiğimiz gün rooney, david villa ya da mario gomez'den birini alacağız. imzaya hazırlar lan! david villa, "parçalıyı giymeden ölürsem, gözüm açık gider", rooney, "o taraftarın karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum", gomez de, "almanya'daki dönercilerden çok etkilendim. dönerci mustafa abi galatasaraylı, beni de ikna etti" demiş.

    baros'tan sonra sıra elmander'dedir. galatasaray'a katkı sağlayan herkes gönderilmeyi hak eder. çok iyi anımsıyorum "nonda varken, baros yedek olmalı" dendiği günleri. ki, nonda o vakitler götünü kaldıramıyordu. herif iyi olduğu zaman bile yedek kalması için çabalandı.

    size lukunku, christian, knupp filan iyi giderdi. gerçi oynadıklarında gol de atamıyorlardı ama olsun kart görmüyorlardı.

    basın böyle adamlara laf etmez. niye? çünkü heriflerin doğru düzgün faydası olmadı.

    neye üzülüyorum biliyor musunuz? rıdvan ve türevlerine küfür edip, aynı ağızdan konuşanlara.

    baros'u bu kadar eleştiren adamlar, dün sahada olsa orospu meral'e çiçek uzatırdı sanırım!

    not: eleştirileri sözlükten aldım. ilk kez girdim, umarım bir daha girmem. fakat bunları yazanlara aptal demiyorum, aptallık zihniyetten kaynaklanıyor.

    http://lucarelli-breitner.blogspot.com/...lar-da-vururlar.html

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın