resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 3432
    artık şanssızlık mıdır, yoksa başka bir şey midir bilmiyorum ama bizi en kritik anlarda yalnız bırakmıştır. sakatlığı şanssızlıktır elbette. ancak itirazdan yediği kartlar yüzünden bizi en ihtiyacımız olduğu zamanlarda yalnız bırakmasını affedemem ben bir taraftar olarak.

    feanor'un #881216 nolu entry'de belirttiği gibi maçlarımızın yaklaşık %40'ında olmamış bu adam. yarısı sakatlıktan desen, yarısı karttan. %20'si karttan. 5'te biri. gerçekten de ben böyle bir adama nasıl güveneyim?

    dünkü maçta* ikinci yarıya müthiş bir baskıyla başlamışız, resmen 3-5-2'ye dönmüşüz, atak üstüne atak yapıyoruz, hocan sana güvenip oyuna alıyor, sen hakemi dövüyorsun, itirazdan atılıyorsun iki dakika oynayıp. kusura bakma baros ama hırsını böyle göstereceksen sikerler böyle hırsın ıstırabını. antep deplasmanında yoksun, kayseri maçında yoksun. amatör küme maçları mı arkadaş bunlar? şampiyonluğu garantiledin mi? tatile mi gidiyorsun, hayırdır?

    tamam goller attın, attırdın. eyvallah, buna kimsenin lafı yok. ama sana gösterilen sevginin, ödenen paranın da hakkını böyle veremezsin. buna hakkın yok. bizim taraftarın huyudur, azıcık çıldıran, kendini yere atan adamı severler. bir bok katmasa da takıma, severler. sen elbette kattın bir şeyler ama katabileceklerinin yanında neredeyse görünmüyor.

    bu sezon umarım seninle yolumuzun sonuna geliriz ve teşekkür ederiz. yolun açık olur umarım..

    ben artık oyun durduğunda barooooooos diye bağırmaktan bıktım, kart göreceksin diye. bunları taraftara yaşatmaya hakkın yok. galatasaray'a yaşatmaya hakkın yok.

    ha pardon, bayrak taşımıştı değil mi bir gaziantep maçında...
App Store'dan indirin Google Play'den alın