resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 3430
    herkes herşeyi yazmış aslında. daha eklenecek ne var bilmiyorum. sevenine de sevmeyenine de saygım var. ben topçuya özel olarak bağlanmayalı çok uzun zaman oldu. o yüzden gitmiş kalmış beni çok ilgilendirmiyor. ben parçalı içinde yaptıklarına bakarım.

    sabah twitter'da tcoskun 1-2 istatistik vermişti, onun üzerine konuştuk biraz. 3,5 senede 104 maça çıkmış baros. 60 gol falan atmış. efektiflik süper. ama biz bu zaman zarfında kabaca 170 maça çıkmışız. 170 maçın 104'ünde sahada olmuş. maçların neredeyse %40'ını kaçırmış. şimdi ben bu adama nasıl güveniyim, hoca nasıl güvensin?

    1-2 ortamda daha söyledim; 10 maçın 3'ünde oynayıp 5 gol atmasındansa, 10 maçın 8'inde oynayıp 5 gol atsın hatta 4 atsın ama o 8 maçta sahada olsun. faul alır, pres yapar, penaltı yaptırır birşeyler yapar ama sahada yok adam.

    kırmızısında, itirazında değilim. hata mı büyük hata. ki daha gireli 5 dakika olmuş hakeme omuz atıyorsun? orada atılması lazımdı. şimdi 2 maç ceza gelecek, b.taş maçında 2 gol atacak bir daha king baros. sonra? sonrası meçhul. ben takımımda güvenebileceğim adam istiyorum, üzgünüm ama bu devamlılığıyla baros ancak yedek olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın