• 380
    madem deşifre oldu *, artık saklamanın da gereği yok. diğer arkadaşlar da boşa kasmasın *. her şeyi açıklıyorum;
    sitenin sahibi ve finansörü hihat özkemir olup, amigo safa ve rambo okan ise kurucu, coder, tasarımcı ve aynı zamanda da en yetkili adminleri. erçan zaatçı, omir çavışlıoğlu, bediri baykal, şube yayar ve yetin özüklü ise tüm bu sürece dışarıdan destek veren ve kamuoyunu yönlendirme konusunda etkili rol oynayan medya ayağı. moderasyon diye bildiğiniz kişiler ise (ben dahil) bu kişiler tarafından görevlendirilmiş fener acan(!)ları. böyleyken böyle dostlar (tabi eğer hala dost isek). acı ama gerçek.

    şimdi asıl soru şu;
    böyle mükemmel işleyen bir plan nasıl deşifre oldu?
    hata, üstlerimizin (hihat özkemir, amigo safa, rambo okan) yapmış olduğu, zamanının çok çok ötesinde ve insan aklının sınırlarını fersah fersah aşmış zekalara sahip dehalar tarafından hazırlanmış bu mükemmel ötesi planda olamayacağına göre, kesin içeriden birileri yani aramıza sızmış bir acan(!) tarafından yapıldığı apaçık ortada.

    vakit hesaplaşma vaktidir. hain veya hainler bulunup tüm ahali önünde eşi benzeri görüşmemiş şekilde cezalandırılacak. öyle ki nesilden nesile anlatılacak bu ceza, o derece ibret-i alem olacak yani. kısaca çok kan akacak, çok.

    - havada kan kokusu var, ortalık karışacak, büyük olay çıkacak, çarşı pazar karışacak gibi. öyle değil mi cevat abi?
    - evet abi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın