• 118
    sezon basında arda gittikten sonra apar topar kanat oyuncusu aramaya başladık. takımda zaten olmayan sağ açık ve giden sol açık yerine super isimler konusulduktan sonra yunanistandan riera getirildi. transfer kapandıktan sonra başkanımız transferin tamamını birden yapmak istemediklerini sezon ortasında devam edeceklerini şimdiden de çalıştıklarını söyledi, biz de inandık bravo dedik.

    fatih terim durumdan mutsuzdu zaten şimdilik elmander ve baros la idare etmek zorundayız dedi ama saolsun onlardan maksimum verimi aldı.

    sezon ortası geldi. baros sakat nasıl döner belli değil bir daha ne zaman sakatlanır o da belli değil. riera elimizde patladı.

    haklı olarak da fatih terim kanat oyuncusu istedi adını bile söyledi başkan da onayladı ve olmadı. biz dedik bravo çok pahalı almadınız. nasılsa başka iyi bir adam gelecek vizyonumuz var ya...

    transferin bitmesine iki gün kaldı. sayın büyük başkanımız transefere gerek olmadığına karar verdi sezon sonu 70 tane oyuncu varmış alınacak. e sayın başkan benim anlamadığım bir kaç konu var.

    - sezon başındaki çalışmalarınız boşa gitti o zaman bursa ve eskisehir maçlarında siz bizim göremediğimiz bisey gordunuz ki takımın transfere ihtiyacı olmadığını anladınız
    - shakiri yi boşa mı alacaktık istediğimiz paraya verselerdi adama ihtiyacımız yoktu da ?
    - en kötü duyumcunun ortalaması sizden iyidir tutturma konusunda bence bu transferle ilgili size kim bilgi veriyorsa bence değiştirin şimdilik söyleyip aldığınız adam yok gibi.
    - fenerbahce, beşiktaş düşecekmiş. heralde fenerbahçenin bundan haberi yokki 10 euro bonservisle adam aldı keşke onlara da söyleseydiniz sene sonu 70 adamdan birini de onlar alırdı.
    - başkan olduğunuzda futbolu profesyoneller yönetecek biz geri planda kalacağız çok nadir göreceksiniz tv de demiştiniz. bu profesyonel bulent tulun sanırım.
    - galatasaray taraftarı başkanına inanır güvenir yazık değil mi, söylediğiniz isimlerle bizi heveslendirip sonra dalga geçer gibi zaten gerek yoktu demeye. biz eminim bülent tulundan fazla maç izliyoruz ve maalesef bu kadro iki eksikle göçüyor açık ve net.
    neyse nasılsa siz her türlü haklısınız. galatasaray taraftarının bir kere gözüne girdiniz mi ne yapsanız doğru, bir kere kötü yaparsanız ne yapsanız yanlıştır. ama o arada çok ince bir çizgi var anında birinden diğerine geçiverirsiniz.
    umarım bu transfer sezonunu sadece konuşarak geçirmek bize sampiyonlar ligini kaybetmeye sebep olmaz aksi taktirde sadece şikesporlarla oynamaya devam ederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın