• 33
    tek ihtimali olan insanların hikayesi...

    kesinlikle kazanmamız gereken maçtır.

    olympiakos'un koçu dusan ivkovic bu maçı* kastederek euroleague top16'nın kendilerinin bu maçla başlayacağını yani bir önceki maçları cska moskova ile olmasından dolayı o maçta aldıkları yenilginin normal olduğunu söylemiştir.bu maça çok fazla asılacakları kesin.

    biz ise tek ihtimali olan insanların hikayesi...
    jamon lucas gordon'un bir önceki top16 maçımız olan anadolu efes maçı'ndakine benzer bir performans göstermesi çok önemli.o maçta adam akıllı işleyen nadir parçalardandı.
    savovic'in bu maç oynayacak olması ribaund açısından rahatlatacaktır biraz.
    efes maçında ne shumpert ne de lakovic* gerçek skor güçlerini sahaya yansıtamadılar.böyle olunca da zorlanıyoruz haliyle.shipp de tek başına çekemiyor o yükü..

    andric'in low-post oyunlarında ısrarcı davranması lazım.kıvraklığıyla daha rahat bırakabilir.sadece pick and roller yeterli olmuyor bazen.ve tutku'nun yokluğunda andric ile pick and roll oynayabilecek kişi sayısı az.ender'in sakatlıktan çıkmış olması verimini düşürüyor,o yüzden bireysel yetenekler maçın kilidinin açılmasında çok önemli olacak.

    ve pick and roll demişken efes maçı'nda pick and roll savunmamız çok kötüydü bence.vujacic'e double team gelmesiyle beraber;barac,savanovic,batista kim olursa artık bomboş kalıyor ve cezayı kesiyordu.

    ribaundlarda zayıf kaldığımızdan transition defence olayını iyi yapmamız lazım,oktay mahmudi'nin de geçen maçta bu eksikleri gördüğünü ve bugün savunmada pek açık vermeyeceğimizi düşünüyorum.

    maç içinde belirli bir seviyenin üstünde oynamak zorundayız,yani bir sürekliliğimiz olmalı. savunmamız iyi oldukça taraftarımızla beraber olympiakos'u sindirebiliriz.

    uzun lafın kısası; savunmamızı güzel bir şekilde yaparsak maçı kazanmamamız için hiçbir sebep yok.

    ha bir de; lakovic sözüm sana: allah aşkına şu kırılma anlarında sorumluluk al artık.

    kazanacağız!

    yenilmez armada!
App Store'dan indirin Google Play'den alın