• 1266
    a. fatih hoca olcan'ı isterken elinden kaçıran,
    b. yabancı peşinde koşup ronaldinho üzerinden fatih hoca'yı medya üzerinden sıkıştıran,
    c. sorunlu bölgeler için gerekeni yapamayan,
    yönetimdir.

    olcan olası playoffta 26 ekim 2011 galatasaray gaziantepspor maçında olduğu gibi 2 trabzon maçında puan kaybetmemize sebebiyet olursa bunun sorumlusu gene yönetimdir. ligin alınacak olası 3 adamından birini üstelik playoffta oynayacağın en önemli rakibine kaptırmaktasın. üstelik fatih hoca istediği halde. yani yönetim sorun çözemediği gibi sorun yaratmaktadır.

    tabi ki iyi şeyler var yapıldı ancak bu bir ana hedef yolu, sorunu görüp çözmezsen yaptığın iyi şeylerin bir kıymeti kalmaz. hem zaman hem para kaybedersin. üstelik iyi yaptığın işlerin parasını da sokağa atarsın. yani para harcamayalım derken zararın 2 kat artar.

    başkana inanmakta ve sevmekteyiz. ancak takımın çok ciddi çözülmesi gereken sorunları var ve çözümleri ötelenmekte. nasıl başkan fatih hoca'dan hesap sormakta ise taraftarında sorun çözemeyen yönetim konusunda sitem yapma hakkı var.

    yabancı değil (zaten kontenjan dolu üstelik kalecin de yabancı) yerli, genç oyuncular alınarak kadro derinliği ve rekabet arttırılmalıydı. yedek kulübesine bakın durumu anlayacaksınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın