resim
Nihat Özdemir
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 178
    --- alıntı ---
    fenerbahçe sportif’in, 20 ocak 2012 itibarı ile imkb’deki piyasa değeri 576 milyon $ dır. yine, imkb verilerine göre futbol sektöründeki diğer kulüplerin değerleri ise aynı tarihte galatasaray 253 milyon $ , trabzon 201 milyon $, beşiktaş 146 milyon $ ’ dır. yani diğer 3 büyük kulübün piyasa değerlerinin toplamı ancak bir fenerbahçe etmektedir. hem de bugünkü her tür olumsuz şarta rağmen.
    --- alıntı ---

    çirkefliğini ve hazımsızlığını bir yana bırakırsak 17 kez şampiyon olan, uefa ve süper kupa sahibi, aynı zamanda en çok şampiyonlar ligi katılımına ve doğal olarak en çok uefa gelirine sahip bir kulübün fenerbahçe gibi her sene milyonlarca euroluk transferlerle takımı ayakta tutmaya çalışan bir kulüpten daha değerli olmaması galatasaray spor kulübünü yönetemeyen beceriksiz yöneticilerin suçudur.

    galatasaray sportif aş. hisseleri geçen yıl bu zamanlar 400 tl civarı iken 1000 tl ye yükselmesi bekleniyordu. bugün bu hisselerin değeri 160 liralar seviyesine indiyse, sermaye artırımı, riva arazisi satışı gibi kulüp hisselerini değerlendirecek hamleleri yapamayan yönetim bundan sorumludur. bundan yaklaşık 3 ay önce fenerbahçe spor kulübü hisseleri 35 tl seviyelerindeyken galatasaray spor kulübü hisseleri 330 tl sınırındaydı. neden şu anda bu seviyeler korunamadı biraz da ona bakmak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın