resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 2610
    http://www.ligtv.com.tr/.../?r=1&hid=105901

    şu açıklamayı okuyup da hala ronaldinho, vay efendim başkana laf çakıyor diyerek çok çok dar açıdan değerlendirmek, hak yemek olur ve çok çok ayıp olur. şu açıklamayı gelseydi de rijkaard yapsaydı burada elli entry döşenmişti ve övgüler yağdırılıyor olurdu. fatih terim bu ülkenin futboluna vizyon sunuyor, bu sözlükte dinamik çalışan kafaya sahip insanların fikirlerini medya önünde paylaşıyor ve en önemlisi o vizyonu yaratan adımlara öncü oluyor. fatih terim sevdiğimiz, sevmediğimiz tüm özellikleriyle beraber türk futbolunun yegane yerli devrimcisi olabilmiş insandır. ona bu ortamı sunanlar da elbette çok değerli insanlardır.

    bazı insanlar doğuştan lider doğar. mizaç meselesidir bu, kimi insanlar icracı, kimisi idareci olur. fatih terim de duruşuyla idareci olduğunu zaten belli ediyor, o ağırlığı, karizmayı ilk andan hissediyorsunuz. bulunduğu ortamda, o ortamın en ağır kişisi her zaman için kendisi oluyor. bu takdir edilesi bir durum. çok birleştirici ve yapıcı bir insan hocamız. artık yaşlanmanın verdiği etkiyle daha bir vakur, daha bir babacan.

    bu adamdan daha ne istiyoruz bilmiyorum ama, şu konuşmayı okuduktan sonra hocanın arkasında durmayan benim için ya yanlış yoldadır ya da takımın iyiliğini istemiyordur. belki de fatih terim antipatisi tavan yapmıştır. benim hiç bir şüphem yok hoca bizi mutlak başarıya ulaştıracak ve bunu artık kendisi için değil sadece bu memleketin başarıyı özlemle bekleyen insanları için, galatasaray için galatasaray taraftarı için yapacaktır. ben tek hedefini görüyorum artık hocanın. o da belli, gri kıvrımlı kupanın peşinde hoca. bunun için de her şeyi yapacak. benim tüm insanlardan istirhamım, koltuğunuza yaslanın, yeri geldiğinde destek olun ve gerçek, huzurlu başarının tadını çıkarın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın