resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 1648
    16 ocak 2012 tarihli telegol programında bazı arkadaşların iddia ettiği gibi fenerbahçe'nin küme düşmemesi taraftara olduğu beyan falan etmemiştir. adam inanılmaz politik ve alttan alttan giydirerek konuşmaktadır.

    genel olarak şunu demiştir aslında; uefa'nın tatmin olacağu bir karara itirazımız olmaz, meğer ki kamu vicdanını da rahatsız etmesin ve federasyon ve kulüplerin genel kanısının küme düşürmeme yönünde olduğunu hissediyorum demiştir.

    şimdi aslında şunu demektedir; beni burada manşet çıkaracak sözler söylemeye zorluyorsunuz ama ben bu oyuna gelmiyorum arkadaş. diyorum ki, uefa'nın tatmin olacağı karar benim içinde uygun olabilir. ama ben zaten biliyorum uefa'nın şikeye küme düşürme yerine puan silme cezasının verilmesini kabul etmeyeceğini. o yüzden politik konuşuyorum aslında. ikinci söylediği ise genel kanının bu yönde olduğunu yani küme düşürülmeme taraftarı olduğunu hissettiğini söylemiştir fakat kendisinin aynı kanıda olduğunu kesinlikle söylememiştir. aslında şunu demiştir; ben böyle bir durum olduğunu hissediyorum ve aslında bundan rahatsızım ama bu görüş açıkça ortaya konursa bende gereken tepkiyi veririm demektedir.

    anlamayanlara duyurulur...

    edit: uefa'yı yanlış yazmışız,(bkz: yazar)'a teşekkürler...
App Store'dan indirin Google Play'den alın