• 4834
    frank rijkaard takımdaki kalite sorunundan ve lider oyuncu eksikliğinden, daha doğrusu isyan eden oyuncu eksikliğinden bahsetmişti. sonra bazı dingiller adamı tefe koydular.

    şimdi bakarsak isyana önderlik edecek kaç oyuncumuz var? defansta ujfa, sabri. orta sahada melo, engin. ama bunlar agresif olarak kavga eder gibi oynayacak oyuncular.

    ama asıl vurucu gücü ise bunların arkadalarındakiler; kalede muslera, defansta eboue, semih, hakan, orta sahada emre, selçuk forvette baros ve elmander. bu oyuncular belki çok agresif, sinirli oynamıyorlar ama çok ciddi bir direnç gösteriyorlar. sessiz sedasız işlerini yapan adamlar bunlar. ama göze gözükmeden liderlik ediyorlar, isyan ediyorlar.

    sürekli değişik adamların çıkması bu yüzden. önceleri ve geçen senelerde neredeyse sıfır olan bu isyan eden, maçı çeviren oyuncu sayısı bir anda tüm takım olarak değişti. işte bu yüzden ben diyorum bu takım en az uefa kupasını kazanan takım kadar iyi olacak yakın zamanda. çünkü birey birey liderlik yeteneği olan adamlar, bir takım oldular.

    böyle hani amerikan filmlerinde olur ya serserilerden öyle yenilmez bi takım çıkar ki kimse önlerinde duramaz. işte bizim oyuncular da aynen böyle oldu. muazzam bir takımımız var. hiç biri tesadüf değil kesinlikle. hatta çok daha iyi olacaklar. takımın kimyasını bozmayacak, agresif, atarlı, isyan eden oyuncular lazım bize.
App Store'dan indirin Google Play'den alın