resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 2467
    fatih hoca'nın 2 farklı yüzü vardır. buna hem galatasaray'da hem de milli takımda şahit olmuşuzdur.

    işler yolunda olduğu zaman neşeli, sempatik, babacan, tatlısert, tabiri caizse 10 numara bir adamdır.

    1.fatih terim döneminde yaydığı pozitif enerji, karizması, tavırları ile euro 2008 döneminde isviçre basınının yanlış tanımışız deyip kendisinden özür dilemesi nasıl bir insan olduğunu gösteriyor.

    ancak istediği sonuçları alamazsa kaybetmeye tahammülü olmadığı için agresifleşir ve zaman zaman kendini kaybeder.

    2.fatih terim döneminde ise özellikle 2.sezonda işler istediğimiz gibi gitmemiş ve adeta kabusa dönmüştür. fatih hoca da negatif enerji saçmaya başlamıştır. milli takımda da işler yolunda gitmezken ders almam ders veririm gibi kibir içeren sözler sarfetmiştir. açıkçası o dönem bana bile antipatik gelmişti ve bir daha galatasaray'ın başına geçmesini istememiştim.

    ama artık yaşının da verdiği olgunlukla bazı şeyleri aşmış gibi mesela kazandığı zaman eskisi gibi kasım kasım kasılmıyor:) suyun karşı tarafındakiler gibi kibirli olmak bize yakışmaz hocam. bir de bu sezon puan kaybettiğimiz maçlardan sonra bile öfke kontrolünü sağlayabiliyor.

    ben fatih terim'i çok seviyorum ve güveniyorum. şu hayatta gerçekten tanımak istediğim nadir insanlardan birisidir. ne olursa olsun bir daha ayrılma hocam. yıllarca takımın başında kal, sen de bizim alex fergusonumuz ol. zaten efsanesin de daha büyük işler başarmak için sana ihtiyacımız var. eğer bir gün galatasaray şampiyonlar ligi şampiyonu olursa o takımın başında sen olmalısın grande terim, imparatore.
App Store'dan indirin Google Play'den alın