• 163
    lincoln'ün yerine riquelme

    lincol'ün yerine riquelme
    başkan adnan polat'ın 'değişim ve dönüşüm' operasyonu çerçevesinde lincoln, linderoth, nonda ve ümit karan gönderilecek. bursaspor'dan mustafa sarp ile boca juniors'tan riquelme alınacak
    galatasaray'daki başarısızlık sezon sonu kelle koparacak. sakatlıkların bir türlü peşini bırakmadığı sarı-kırmızılı takımda lincoln, linderoth, nonda ve ümit karan ile yollar ayrılacak.

    operasyon emrini bizzat başkan adnan polat'ın verdiği öğrenildi. polat yapılan yeni transferlerin ardından, 'galatasaray'da değişim ve dönüşüm yaptık' açıklaması yapmıştı.. şimdi sezon sonunda bir kez daha değişim ve dönüşüm olacak. önce şampiyonlar ligi, ardından türkiye kupası ve son olarak da uefa'dan elenerek taraftarlarını hüsrana uğratan galatasaray'da sezon sonu bir yaprak dökümü daha yaşanacak. 2 sezondur sakatlıklardan dolayı bir türlü forma giyemeyen linderoth, sürekli sorun çıkaran lincoln, form tutamayan nonda ve ü. karan ile yollar ayrılacak.

    kampa kadar bitecek

    başkan adnan polat'ın yaz kampına kadar bütün transferlerin bitirilmesini emretti. sarı-kırmızılılar bursaspor'da forma giyen mustafa sarp ile söz keserken, avrupa'dan da kaliteli bir golcü golcü almak için de harekete geçti.

    gönderilecek lincoln'ün yerine ise avrupa tecrübesi olan ve arjantin'in boca juniors'ta oynayan riquelme ile temasa geçildi. yıldız futbolcu, galatasaray'ın teklifine olumlu yanıt verdi.
    alıntı
    akşam-bahadır çokişler
App Store'dan indirin Google Play'den alın