• 200
    tarafsız bir haber daha yaparak yine gönüllerde taht kuran gazete.

    ---alıntı---

    şişeyi atan bulunamadı

    g.saray-f.bahçe derbisinde, tt arena’daki locadan sahaya rakı şişesi fırlatıldı. f.bahçe kalecisi volkan’ın hemen yanından geçen şişeyi atan, stattaki 376 kameraya karşın bulunamadı.

    hala maç izleyebiliyor

    sezon öncesi hazırlık maçı, taraftarların sahaya girmesi ile yarım kaldı. bir grup holigan ise, basın tribünündeki gazetecileri de dışarıya attı. dahası, o grubun içinde olan biri, hala akreditasyon kartı ile basın tribününde maç izliyor.

    sorumlular kayıp

    beşiktaş taraftarı, g.saraylı melo’nun tahrikine kapılarak sahaya viski şişesi attı. o derbide, ne viski şişesi atan taraftar bulunabildi ne de sahaya çakmak ve yabancı maddeler atanlar. oysa inönü stadı’nda da bu tarz olaylara karışanları tespit etmek için tam 380 kamera vardı.

    özat’a saldırdı 6 ayla kurtuldu

    türkiye’nin başkentinde oynanan ankaragücü-manisaspor karşılaşması sırasında irşad kahraman isimli taraftar sahaya girdi. holigan, kendi takımı ankaragücü’nün teknik direktörü ümit özat’a saldırdı ve tıpkı hollanda’da yaşanan olay gibi kendisini tartaklamaya çalıştı. işte o taraftar, sadece 6 ay sahalardan men cezası alırken, 1224 tl de para cezası ile cezalandırıldı. kulübü ankaragücü ise, holigan taraftarı için herhangi bir yaptırıma gerek görmedi.

    ---alıntı---

    haberde galatasaray taraftarının şişe attığı çok net yazılmış. beşiktaş taraftarının sahaya şişe atmasının sebebi olarak melo'nun ağır tahriki gösterilmiş. ankaragücü-manisaspor maçında yaşananlardan da bahsedilmiş.

    ancak ne hikmetse sezon öncesi bir hazırlık maçı diye gösterilen maçın hangisi olduğundan bahsedilmemiş. bir derbide stadın kapılarını kırarak sahaya girenlerden de yine hiç bahsedilmemiş.

    saygılar.

    edit: hürriyet gazetesi başlığına yazmıştım. taşıdım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın