resim
Uğur Uçar
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 571
    galatasaray taraftarı cabuk unutmaya baslamıs.kendısı yabancı dusmanıdır.

    uğur uçar'ın sakat olduğu dönemde lincoln'ü karakter olarak, kişilik olarak sevmediğini söylediğini herkez bılıyor. hemde lıncoln hayatının futbolunu oynarken.

    ''bülent ağabey formayı bıraktıktan sonra yabancı bir futbolcunun giymesini istemezdim. hem alt yapıdan çıkmış, hem onu örnek almış ve onun yolundan yürüyen birinin giymesini istiyordum. ben de bunu kendime layık gördüm.''

    100 bin liralık alacağından da vazgeçen 23 yaşındaki futbolcu, “ağır bir sakatlığın ardından 1.5 yıl oynamadım. sakatlığın izlerini silmek kolay olmadı. hazırlık kampını geçirmiş olmam benim için önemliydi. toparlandım ve yaklaşık 30 maç oynadım. ancak iyi oynadığım maçlardan sonra ya kulübede ya da tribünde oturuyordum. rijkaard, oyuncularına karşı her zaman mesafeli davrandı. gidip, ‘neden oynamıyorum’ diyemezdim. yüzümüze bile bakmayınca biz de yakınlık göstermiyorduk. ortada ciddi bir diyalog sorunu vardı. hocanın bakış açısı buydu ve bana ters geldi. ayrılma kararı aldım” dedi.

    ayrıca futbolcu olrak da bıtmıstır.

    2009 2010 sezonun da sabri'nin sakatlığında uğur'a kalmak, her şeyi mahvetmek istemiyordu rijkaard. korktuğu başına geldi ve simao sarbrosa başta olmak üzere, 5-6 hafta rakip sol kanat oyuncuları galatasaray'ı sağ tarafından deldi geçti.

    http://www.youtube.com/watch?v=yfC45_u6x1Y

    umarım zıhnıyetını degıstırmıstır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın