• 2016
    2 tane rus hanım taraftarında bugün itibariyle içinde bulunduğu topluluktur.

    durun beyler bayanlar hemen yanlış anlamayın.*bugün ev kiramı ödemek için ev sahibinin hediyelik eşya dükkanına gittim.oturup ev sahibi terzi(lakabı) hüseyin abiyle(kendisi koyu galatasaraylıdır) muhabbet edip çay içerken.dükkana 2 tane rus olduklarını sonradan sorunca öğrendiğimiz abla geldi.havlu bakıyorlardı.yarım yamalak türkçeleriyle hüseyin abiyle muhabbete girdiler.

    hüseyin abi:isimler ne sizin ablalar ?
    kızlar:ben milo o anna
    hüseyin abi:milo sen biliyor felipe milo
    kızlar:(şaşkın bir surat ifadesiyle)yok tanımıyor o kim.
    hüseyin abi:ya nasıl tanımassın sen onu hani volkan demirel'e gol attı ya.( o sırada ai se eu te pego dansının son kısmını yapmaktadır.)
    (kızlar şaşkın suratlarla bakar)
    sonunda bizim hüseyin abi içinde ki cevher ortaya çıkar.ingilizce konuşarak netten resimlerini gösterir.galatasaray türkiye'nin en iyi kulübüdür anlatır.en sonunda da kızlara sarı kırmızı havlu satarak uğurlar.kızlara rerere rarara gassaray gassaray cimbombom demeye çalışması vardır ki o apayrı bi konudur.

    ben ise denizli'de 2 rus kızın bizim hüseyin abinin dükkan da ne işleri olduğuna mı şaşırayım.kızın isminden konuyu felipe melo'ya nasıl getirdiğine mi şaşırayım.ingilizceyi şakır şakır konuşmasına mi şaşayım.50 yaşında adamın kızlara şebeklik yaptığına mı yanayım. ai se eu te pego dansına mı kopayım.kızların bizim hüseyin abiyi çok sevmesine mi kızayım galatasaraylı olmalarına mı sevineyim bilemedim.

    sonuç olarak:bizim hüseyin abi'den 100 tane kopyalayalım tüm dünyaya salalım.tüm dünya galatasaraylı olur forma satışlarımız patlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın