• 1376
    bugün yöneticilerinden nihat özdemir'in yaptığı açıklamayla * midemi bulandırmaktan öteye geçen kulüp. inanılır gibi değil. halen alın terinden, namustan bahsediyorlar. yüzsüzlüğün ve karaktersizliğin bu kadarını bir arkadaşım yapsa önce sağlam bir dayak yer benden, sonra da yüzüne bakmam. hani siz tek, biz hepimizdik? hani siz size yeterdiniz? noldu? ne kulüpler birliğinin anüsünü yalamaktan utanıyorsunuz, ne de ortadaki delillerden sonra bile hak, hukuk, gak guk konuşmaktan.

    şu tavırlarından dolayı da hepsi daha beter olsun diyorum. bir insanda bu kadar büyük nefret uyandırabilinir mi? oluyormuş demek ki. benim gibi hümanist bir insan bile dünya kadar yakın arkadaşı ve akrabası fenerbahçeliyken nkfvas diye bağırmaktan çekinmeyecek kadar tiksindiyse bu kulüpten bunun sorumlularından en az suçlu kendimi görüyorum. ben küçücük çocukken abimin elinden tutup gittiğim maçtan mağlup döndüğümüzde, benimle dalga geçen arkadaş ve akrabalarıma sesimin kısıklığından dolayı laf yetiştiremediğim için ağlamalarım, avrupa'da esip gürlerken sikko bir maçta hep olduğu gibi sikko bir golle bu adamlara yenilmemiz sonrasında ağlamalarım, kadıköyde koyduktan sonra ertesi gün dean saunders adına tezahürat yapmamdan dolayı okul çıkışında 5 kişiden dayak yiyip rezil olup ağlamalarım, şu fenerbahçeli yönetici ve futbolcuların saçma grandiyöz hezeyanlarıyla biz en iyiyiz, biz koyarız tadında laflarla ortalıkta gezinip konuşmalarının mantıksızlığını koyun taraftarlarına anlatamayışlarım gibi bir sürü psikososyal kendimce haklı nedenim vardır eminim.

    artık fenerbahçeli hiç bir kimseyi ve açıklamalarını, şike muhabbetini dinlemiyorum, sallamıyorum bile. isterlerse düşürmesinler feneri, isterlerse uefa haksızlık yaptık diye açıklama yapsın ve bu sene şampiyonlar ligi çeyrek finalden başlatsın onları, isterse meclis kararıyla geçen seneki tüm kupaları versinler onlara. umrumda değil. lanet olsun. acıyorum tüm fenerbahçe kulübüne ve taraftarına. gerçekten acıyorum. gündemimde sizin gibi aşağılık ve aciz bir kavramın yer almasını kendime ettiğim bir kötülük olarak görüyorum. umarım sözlük de bu konuda yazmanın artık bir anlam ifade etmediğini anlar. ve ben de umarım bu kararıma sadık kalabileceğim bir ruh halinde olurum sürekli.

    sözün kısası; johan elmander diyorum arkadaşlar, var mı daha güzel bir oyuncu?
    düzeltme:imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın