resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 2826
    kendisine taa alp yalman döneminden sempati duyardım. neden bilmem ama çok severdim. başkanlığı da pek bi yakıştırırdım. belki sesindeki sertlik iyi bir lider izlenimi uyandırırdı bende bilemiyorum. ama ne zaman ki kulübümüze başkan oldu, herşey bir anda değişti. beynimdeki bütün tılsımı duman oldu polat'ın.
    benim o hayranlık beslediğim, başkanımız olsun dediğim adam aziz yıldırım'ın yancısı gibi ortalıkta dolaşmaya başladı. şimdi ünal aysal'ın ağırlığına etrafındakilerin onun yanında el pençe divan duruşuna bakıyorum da yazık olmuş cimbomuma polat dönemi boyunca. bizi küçültmekten başka hiçbir halta yaramadı. bir tek arena'nın tamamlanmasına faydası oldu. onu da açılışında yüzüne gözüne bulaştırdı. aziz yıldırım'ın yancısı imajını vermesi yetmiyormuş gibi bir de bizleri başbakanın yalakası durumuna düşürdü.
    neyse artık. şimdi sözlükçülerin bazıları sevmese de galatasaray tarihinde çok önemli bir yeri olan inan kıraç'ın katkıları ile doğru dürüst bir liderimiz var da ufak ufak yaralarımızı sarıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın