• 4696
    hâlâ hakan balta'nın eleştirildiği takımdır. otomatiğe mi aldınız arkadaş siz? maçları mı izlemiyorsunuz? ezberden konuşmak ne kadar kolay... süper lig'de "gelin size hakan balta'yı veriyoruz" desek üzerine atlamayacak takım yok! ziegler'li fenerbahçe dahil... ligdeki neredeyse bütün takımlar sol bek problemi yaşarken galatasaray'da futbol eğitimini almanya'dan almış, orta saha özellikli, pozisyon bilgisi çok iyi, soğuk kanlı bir sol bek var ve hiç kimse beğenmiyor. şaka mısınız lan siz hâlâ!? geçen sezon o kadar yazdık, savunmanın performansı orta sahaya bağlıdır diye. adamların önünde sarp, barış, ayhan oynarken kalecin de, stoperlerin de, beklerin de başarılı olamaz. böyle bir ihtimal yok. şimdi iyi bir orta sahamız var ve oyuncuların da değerleri gerçek yerini buluyor. sen sanıyor musun ki geçen sezon semih oynasaydı böyle olacaktı? gözünüzle izleyin yavrum maçları.

    neyse, demek istediğim bu değildi. geçen sezonun şikeli şampiyonunun orta sahası emre b. - cristian ve ikincinin orta sahası selçuk inan - colman ikilisinden kuruluydu. şimdi ise bizim orta sahamız bu standartı selçuk - melo olarak değiştirdi. bunun yanında engin, emre çolak da bu anlamda ciddi katkılar veriyor. fenerbahçe bu hafta kazanırsa bizle aynı puanda olacak, ama kazanamazlar. fizik olarak perişan durumdalar. aykut kocaman canlı yayınlara çıkıp dilenirken takımını çalıştırmayı unuttu. adamların kilit oyuncularının performansları yerlerde sürünüyor. emre b., gökhan gönül, volkan demirel... emre'yle gökhan olmadan zaten hücum yapamıyorlar. sadece stoch'un ayağına bakıyorlar. artık alex de yok ortalarda.

    öteki rakip beşiktaş'sa istikrarsız. trabzonspor'un zaten ciğerini biz söktük. başka da zorlayacak takım yok. şampiyonluk geliyor bence bu sezon. bunda bizim iyi olmamızın yanında rakiplerin neredeyse hepsinin perişan olmasının da büyük etkisi var.

    gerekli olan yabancı bir santrafor ve kanat transferi. sonra da servet, aydın, çağlar birinci paketiyle genç bir yerli de alınabilir.

    yani devre arasında iki iyi yabancı ve iki iyi genç yerli oyuncu alırsak hem bu yıl için gerekli olan kadroyu tamamlar, hem de önümüzdeki yılın iskeletini tam olarak kurmuş oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın