resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 2381
    3-0 kazandığımız 11 aralık 2011 trabzonspor galatasaray maçından sonra yayıncı kuruluşa * yaptığı açıklama;

    "fenerbahçe maçından sonra burda iyi oynamak ve 3 puan almak önemliydi. hem lider olarak devam edeceğiz hem de trabzon gibi bir takımı deplasmanda yenmek kolay bir şey değil. oyuncularımız elbette bir noktaya gelecekler. hepsini tebrik ediyorum. 10 kişi kaldıktan sonra daha rahatladık. 10 kişi oynamak hele galatasaray gibi bir takıma karşı oynamak kolay geldi. iyi bir maç oldu. goller kaçtı; ancak biz daha çok gol kaçırdık. oyuncularımız bir tebriki ve alınlarından öpmeyi hak ediyor. finişi de iyi yapmak lazım. bazen böyle oluyor. onlar avrupa kupalarında geldiler ve kolay iş değil. onlara da başarılar diliyoruz.

    "semih her geçen gün daha da iyiye gidecek. biraz da özel antrenmana başladık. hem teknik hem fiziksel olarak. o güvenle oynuyor ve bu da çok önemli. o'na şimdiye kadar sesimi çıkarmadım ve çıkarmak da istemiyorum. buna ihtiyacı var. markaj konusunda iyiye gidiyor. gençler hatalar yapacak. hata yapmadan olmaz. güzel olacak her şey... o da emre de daha iyi olacaklar."

    "engin bizim normalde ilk 11 oyuncumuz. fenerbahçe maçında takım müthiş oynadı ve ben o kadroyu değiştirmek de istemedim. ben futbolcularıma mesaj vermek istedim. arena'da da dışarda da böyle oynamak istediğimi oyuncularıma göstermek istedim. fenerbahçe maçında hak eden oyuncularla devam etmek istedim. ileride kalmak istediğimiz için engin'i oyuna aldım."
App Store'dan indirin Google Play'den alın