resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 2367
    kazanmayı geçtim, kaybederken bile beraber olmak isteyeceğim tek adam! (bu entry'i 07 aralık 2011 saat 03:19 sularında depolamışsınız)

    bu adam, 2.terim döneminde son kez galatasaray teknik direktörü olarak takımının başında sahaya çıktığı 20 mart 2004 galatasaray çaykur rizespor maçı'ndan sonra basın toplantısında 100. yıl için "demek ki biz olmamamız gerekiyormuş. kısmet, yapacak bir şey yok. biz layık değilmişiz " gibisinden şeyler söylemişti. işte o gün boğazıma öyle bir kanca saplanmış, karnıma öyle bir yumru oturmuştu ki, onu tekrar galatasaray başında görmek için allah'a dua etmiştim. benim ondan sonraki tek hayalim hep onu tekrardan galatasaray'ın başında görmekti.

    "...kim söylemiş son diye, olmaz diye, kanar diye... anlatma, anlamam..."

    işte fatih terim'le galatasaray'ın soundtrack parçası: http://www.youtube.com/watch?v=5jVtkvhQnVI

    kazanmayı geçtim, kaybederken bile beraber olmak isteyeceğim bu adam, sonsuza kadar galatasaray'ın başında görmek isteyeceğim tek adam...

    ayrıca; yine 2 ay önce bir entry daha kaleme almıştım kendisi hakkında. "üzülüyorum, oysa çözülecek çok fazla sorun varken, çok farklı şeylere üzülüyorum" diye başlamıştım. depoladım ama yayınlamadım. durduk yere ortamı karıştırmak istedim. zira 2 ay önce yine yönetim içinden bazıları terim'le yaşadığı sorunlardan dolayı, terim'i galatasaray'da istemiyordu. şunu çok açık söyleyeyim; 3. terim döneminde sırf kişisel sebeplerden dolayı terim'in huzurunu kaçıran kim olursa olsun, galatasaray taraftarını onun kalemini kırmakla kalmaz; urganı boynuna geçirir sandalyesine tekmeyi atar!
App Store'dan indirin Google Play'den alın