• 4622
    akşama bizi yanıltmaması gereken takım. en çok şimdi istiyorum bunu.

    bir çok derbi yaşadık. ne maçlar gördük. hepsinden alnımızın akıyla çıktık. yine aynısını istiyorum ve bu sefer hepsinden çok istiyorum neden mi?

    bu asil takıma yakışmayacak kadar gerisinde kaldık bu takımın aramızdaki maçlarda. x takımıyla yapacağı maçta bile fener puan kaybeder diyen insanlar galatasayar'a koyar diyor. yüzlerce lira basıyor. olaya tanık olan galatasaraylılar bile onlara ortak oluyor. küstahça bel altı vurdular, sinirimi tepeme sıçrattılar. konuşamadım, kendimi biliyorum konuşsam olay çıkacak. ortam da resmi olunca yapabileceğim tek şeyi yaptım orda. taraftar saatime bakarak, dudaklarım titreyerek;

    haydi aslanlarım yüzümü kara çıkarmayın. biz size inandık. dedim. kimse üstüne bir şey diyemedi. biz savunmamızı sana güvenmemizle yaptık cimbomum.

    öyle bir seviyeye gelmiş ki durum ister görün ister görmeyin, ister sövün ister sövmeyin adamlar bizi çantada keklik görüyorlar. adeta dalga geçiyorlar. şimdilik bir artçı verip, rövanşa da sezon finali yaptık mı başka bir şey istemem.

    not: gerçi o yüzsüzler yine susmaz. varsın susmasın içlerinde yaşasınlar acılarını.
App Store'dan indirin Google Play'den alın