aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 1739
    ultraslan in çar$i, gfb gibi olu$umlardan farki oldugunu dü$ünüyorum.

    lakin çar$i, gfb, ultra, mega, giga gibi taraftar olu$umlarina kar$i oldugumu belirtmeden de geçemeyecegim. fakat günümüz futbolunun artik olmaz sa olmazi haline gelmi$ bir $ey bu. futbol, bir spor olmaktan çikmi$, bir $ov haline gelmi$. daha da öteye gidelim, bir rant kapisi olmu$.

    bu gibi taraftar gruplari kimseyi yerinden kaldirmadan, kavgasiz, küfürsüz adam gibi maçlarini seyredip, $ovlarini yapip önce futbolculari, sonra seyricileri co$turacaklarsa olsunlar, derim.

    ama daha maç ba$lamadan yollarda, ellerinde bir $i$eleri ile, rakip e küfürlü tezahürat yapacaklar ise, ta$li, sopali kavgalar olacaksa, derhal stadlardan uzakla$tirilmalidirlar, derim.

    aslinda en ideali kulüb bu taraftar olu$umlarina, örnegin kale arkasinda koltuksuz yer ayirsin (bele$ degil, tabii ki biletli). isteyen maçi gidip ordan izlesin (ya$asin). co$acaksa co$sun, ziplayacaksa ziplasin, yuvarlanacaksa yuvarlansin. bir de o bölüm için özel güvenlik önlemleri alinirsa, kimsenin de ba$i agrimaz. fazladan 5-10 kamera yerle$tirip ve sahaya yabanci madde atilmasini engellemek amaci ile ağ da örersen, çok iyi olur.

    hala mi olay oluyor? o monte ettigin kameralar ile olay çikaranlari tespit eder, ömür boyu stadlardan uzak tutarsin, bak bir daha oluyormu..

    not. ayriyeten $ike tezahürati yapacaklari susturacaklarmi$. aferin, en iyisini yaparlar. türk futbolu ve galatasaray yeterince zarar gördü zaten bu $ike olaylari yüzünden. stadyumlarda $ike tezahürati yasaklanmi$ken, kulbümüze daha da fazla zarar vermeyelim.

    takimimizi 90 dakika küfürsüz desteklesinler, fenerbahceli oyunculari ve hakemleri baski altina alsinlar, en büyük kar$i olmama ragmen, en büyük ultraslan ben olurum!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın