resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 1525
    gören de sanır ki, borsaya bildirdiği her transferi gerçekleştirmiş, şikecilerin karşısında dimdik durabilmiş*, oyuncusuna yapılan şerefsizliklere ses çıkarabilmiş. eboue'ye yapılan ırkçılığa tepki verememiştir en basitinden. inönü'deki rezaletler hakkında bir demeci oldu da biz mi göremedik? yarın öbür gün, fener bu sene düşürülmez de kadıköy'de olacaklara tepki veremezse bugün onu öven kişilerin de eleştirmesi anlamsız olur fena halde. hakemlerin çifte standartlarına da o ve yönetimi sessiz kalmıştır.

    reyes açıklaması hatalıdır. transfer işinde haldun üstünel gibi olmak gerekir. sessiz ve derinden. amrabat'ın ismini ağzına alıp süleyman hurma gibilerine asist yapması da hakeza çok yanlıştır.

    ne yapmış da gözlerin görmek istediği türden başkan olmuş anlamıyorum ben. beyefendiliğini ve sükunetini evet takdir ediyorum. yalnız unutulmaması gerekir ki beyefendilik yeterli bir kıstas değil başkanlık için.

    *: eğer abdullah gül o yasayı veto etmeseydi, çok yakın bir zamanda şikeci herifler aramızda geziyor olacaktı.

    edit: ulan böyle ünal aysal'ı habire eleştirince de millet "kişisel bi düşmanlığa var herhalde" diyicek. geçmişte galatasaray, centilmen başkan ve yöneticilerden çok çekti, çok hakkı yendi, çok yarı yolda kaldı. tek isteğim artık böyle tabloları görmememiz. galatasaray bir haksızlığa uğradığında hakkımızı koruyacak bir yönetim istiyorum ben o kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın